4 interessante Android-smartphones die in 2023 gaan uitkomen

11 januari 2023
417
2023 android-smartphones

Nieuw jaar, nieuwe smartphones. Al jarenlang komen smartphoneproducenten trouw ieder jaar met nieuwe modellen en ook 2023 gaat niet anders zijn. Maar welke zijn nu echt interessant om naar uit te kijken als het inderdaad tijd wordt om na te gaan denken over een nieuwe smartphone? Uiteraard komt Apple dit jaar weer met een nieuwe serie iPhones, maar voor de liefhebbers van Android-smartphones bespreken we in dit artikel vier interessante nieuwe modellen die in 2023 gaan uitkomen.

OPPO

Samsung Galaxy S23 Ultra

In februari kunnen we de nieuwe Samsung S23 serie verwachten. Deze bestaat net als de Galaxy S22 serie wederom uit drie toestellen: de gewone Samsung S23, de wat grotere S23 en het absolute vlaggenschip genaamd de Samsung Galaxy S23 Ultra. Deze powerhouse smartphone is ook deze editie weer iets om naar uit te kijken. Wat we dit keer waarschijnlijk kunnen verwachten, is dat er een flinke stap vooruit gemaakt wordt wat betreft de processor, die niet alleen sneller, maar ook zuiniger gaat zijn. Ook krijgt het toestel waarschijnlijk een 200 MP hoofdcamera met een geavanceerde nachtmodus.

OnePlus Nord 3

OnePlus staat op het punt om de tech-industrie op zijn kop te zetten met hun nieuwe smartphones in 2023. De OnePlus 11 en de Pro-versie beloven de ultieme combinatie van power en stijl, met verbeterde functies en specificaties die de concurrentie achter zich zullen laten. Maar voor degenen die een echte deal willen, zal de nieuwe OnePlus Nord 3 de oplossing zijn. Dit toestel belooft een betaalbare optie te zijn die geen compromissen hoeft te sluiten op gebied van snelheid, laadtijden en camera-kwaliteit. Het zal groter en beter zijn dan zijn voorganger en zal de standaard zetten voor wat je kunt verwachten van een betaalbare smartphone. Get ready to rock and roll met de nieuwste en stoerste tech van OnePlus.

Lees ook:  Als man aan de klus: dankzij deze klusjes geniet je nog meer van jouw woning

Google Pixel Fold

Sinds 2022 brengt Google haar Pixel-smartphones ook in Nederland op de markt. Dat betekent dat we ook kunnen gaan uitkijken naar een belangrijke innovatie die Google waarschijnlijk in 2023 gaat doen: haar eerste opvouwbare smartphone die de strijd moet aangaan met de overigens bijzonder prijzige Samsung Galaxy Z Fold 4. Net als dat toestel zal de Pixel Fold aan de buitenkant een vrij normaal smartphonescherm hebben, maar bij het openvouwen ontvouwt zich een compacte 7,6 inch-tablet waar je prima op kunt multitasken en uitstekend series en films op kunt kijken. Naar verwachting wordt ook de Google Pixel Fold bijzonder prijzig, maar dan heb je wel een tablet op zakformaat!

Asus Zenfone 10

Ook voor liefhebbers van kleinere Android-smartphones is er wat om naar uit te kijken. Waar Apple haar iPhone Mini uit de series schrapte, kunnen we in 2023 wél ‘gewoon’ de compacte Asus Zenfone 10 verwachten. Zijn voorganger was met zijn 5,9 inch scherm klein maar fijn, maar bracht grootse prestaties en een uitstekende batterijduur met zich mee, dus dat belooft wat voor de nieuwe editie. Over de Asus Zenfone 10 is nog maar weinig bekend, maar als Asus slim is, voegt men de telelens toe om te kunnen zoomen die ontbrak bij zijn voorganger. Even wachten dus nog met het nemen van een nieuwe telefoon, want er zit nog een hoop moois aan te komen dat waarschijnlijk nét weer een stukje beter is dan wat er nu op de markt is.

Lees ook:  De ontwikkelende wereld van statussymbolen voor mannen

2023 zal weer nieuwe smartphone-modellen voor iedereen bieden.

Recent

Hoe je als man geld kunt besparen, 3 tips!

Thuiswerken met kinderen? Deze tips kan je goed gebruiken!

Mannen en hun liefde voor auto’s

Waarom beginnen er mensen met roken?

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings