Angle Straight Razor

1 maart 2018
198
Angle straight razor scheermes

De jongens van het Amerikaanse Angle brengen de klassieke straight razor naar de 21e eeuw. Modern en strak uitgevoerd en ontworpen om perfect in balans te zijn voor een scheerbeurt van allerhoogste precisie.

De traditionele straight razor is het klassieke scheermes dat in het barbiersvak wordt gebruikt. Reden daarvoor is omdat een straight razor het meest gladde, fijne scheerresultaat geeft. Een nadeel is dat het snijblad niet vervangbaar is en daarom handmatig moet worden onderhouden.

Angle maakt de transitie van barbier naar badkamer door een scheermes te ontwikkelen met optimaal gebruiksgemak. Dit betekende een scheermes ontwerpen waarbij het mesje vervangbaar is.

De Angle straight razor is zo ontworpen dat het overweg kan met alle reguliere vervangbare scheermesjes, zoals je deze ook zo gebruiken in een shavette of Double-Edge scheermes. Het mes is vormgegeven om zodat deze perfect in de hand ligt en tevens makkelijk is schoon te maken.

De lichtgewicht behuizing zorgt voor minimale weerstand tijdens het scheren

De lichtgewicht machined aluminium behuizing zorgt voor minimale weerstand tijdens het scheren. Het magnetische deel voor de mesjes is veilig afgeschermd door de 'scheerkop' en de Angle razor scheermes heeft een hoogwaardige afwerking waardoor je jarenlang met het mes zult doen.

Lees ook:  Beste Philips scheerapparaat koopgids

Interesse? Bekijk dan de officiele website en steun de kickstarter campagne. Angle wordt ondersteund door Morrama, een product design groep specifiek voor startups.

Note: de Kickstarter heeft op moment van schrijven het doel van $16.000 al bijna bereikt. 

Note 2: een dag later is het doelbedrag opgehaald en zal de Angle Straight razor in productie gaan.

Angle straight razor scheermes Angle straight razor scheermes

Morrama Angle scheermes
Morrama Angle scheermes Morrama Angle scheermes Morrama Angle scheermes Morrama Angle scheermes
Angle scheermesjes vervangen Angle scheermes


Photo credits: Morrama, Angle

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

Het verschil tussen dun en dik haar

Zo zorg je voor een gezonde en glanzende huid

Ontdek de kunst van stukadoren

Een telefoonhoesje voor iedere man

┬ę Trendheads - 2023
Made with
Web Wings