Sneak peek: Baard box baardverzorging abonnement

25 juni 2018
301
Baardverzorging abonnement

Baard box: baardverzorging in abonnement vorm

Beste Trendhead,

We proberen altijd te inspireren en mee te gaan in de laatste trends. Wij zijn daarom de afgelopen maanden op de achtergrond stiekem bezig geweest met een uniek project voor de Nederlandse en Belgische markt.

Het concept is de beginfase inmiddels voorbij en we willen jou als trouwe lezer op deze manier alvast de kans geven om als eerste in te schrijven en je een sneak peek te geven in de laatste ontwikkelingen.

Daarbij doen we een oproep naar jouw mening en feedback. Om uiteindelijk succes te garanderen moeten we precies weten wat de eisen en wensen van de baarddragende man van nu zijn. We willen daarom een groep enthousiaste trendsetters verzamelen waarmee we sparren en onze ideeën delen.

Wil je deel uitmaken van een nieuwe dienst en als eerste een baard box ontvangen? Lees dan verder of het concept je aanspreekt en en schrijf je in.

Baard box

Afhankelijk van je baardlengte, je favoriete baardstijl en persoonlijke geurpalet ontvang elke x aantal maanden een box vol met de beste producten voor baardverzorging. De inhoud varieert van gebruiksproducten zoals baardolie, zeep en wax tot praktische tools zoals baardscharen, borstels en kammen. De box is daarnaast aangevuld met premium goodies, samples en merchandise.

Voor een vast bedrag krijg je een box met alle essentials voor optimale verzorging van de baard

Het idee voor een baard box is ontstaan omdat subscription boxes enorm populair zijn, met name in Amerika. We zien deze trend daarbij in andere markten en opvallend veel niches. Ook in Nederland zijn er inmiddels meerdere dozen op abonnement basis. Denk bijvoorbeeld aan snuffelbox.nl, beautyboxen, boldking, enz.

Lees ook:  Waarom steeds meer mensen de natuur in gaan

Het succes van deze boxes komt omdat je telkens geïnspireerd wordt met nieuwe producten en je verder geen omkijken meer hebt naar het kopen van baardverzorging.

Via de Trendheads webshop hebben we een uitzonderlijk goed beeld gekregen welke producten het goed en minder goed doen. We vragen daarbij met regelmaat om feedback, wat jullie ons gelukkig in overvloed geven. Inmiddels weten we vanwege de live chat goed wat de meest voorkomende problemen en hekelpunten zijn rondom baardverzorging.

Op basis van deze inzichten hebben we het concept voor de baard box verder uitgewerkt. We hebben een aantal exclusieve samenwerkingen met mooie merken kunnen opzetten waarmee we de inhoud van de box exclusief en van hoogwaardige kwaliteit maken.

 

Voordelen van de baard box

  • Goedkoper i.t.t. de producten los te kopen. Wij kunnen de producten namelijk in bulk inkopen met hogere kortingen welke we vanzelfsprekend in jouw voordeel verrekenen
  • Je ontvangt meerdere samples waardoor uiteindelijk jouw persoonlijke, favoriete geurpalet ontstaat
  • Elke box bevat altijd de essentials voor optimale verzorging van je baard
  • Elke box bevat extra's zoals exclusieve merchandise, gift cards, ...
  • Wij inspireren je met de beste producten zodat jij er geen omkijken naar hebt
  • Je bent verzekerd van een box met premium inhoud
Lees ook:  De 5 technologie trends 2022

Inhoud van de baard box

De inhoud varieert per box, maar je ontvangt altijd populaire producten en altijd alles dat je nodig hebt. Je kunt je baard dus optimaal verzorgen terwijl je telkens nieuwe geuren en producten ontdekt. Daarbij weet je uiteindelijk precies wat jouw favoriete producten zijn.

  • Baardolie
  • Baardzeep
  • Baard wax/balsem
  • Extra's zoals conditioner, solid cologne, goodies, samples, geurtjes, ...

Je kunt je baard optimaal verzorgen terwijl je nieuwe geuren ontdekt

Baard box pre-launch aanmelden

Spreekt het concept van een baard box je aan? Heb je af en toe tijd om met ons te sparren en feedback te geven over onze ideeën en voortgang?  Laat dan je naam en mailadres achter zodat je op de hoogte blijft.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Baard abonnement

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

4 outfit tips om stijlvol naar kantoor te gaan

De beste wijn voor bij een kaasfondue avond

Waarom wordt eilandhoppen steeds populairder?

Het kiezen van het juiste horloge

© Trendheads - 2023
Made with
Web Wings