Baxter of California: iconisch en award winnend merk

22 juli 2019
259
Baxter of california

Baxter of California

Een merk uit de Sunny State California presenteert een premium verzameling van haarverzorging, haarstyling, scheeracccesoires en gezichtsverzorging voor mannen. Baxter of California heeft een doel: jou de middelen geven om de beste versie van jezelf te kunnen zijn.

Baxter of California is een iconisch grooming merk dat wereldwijde faam kent. Baxter of California is in 1965 opgericht door Baxter Finley omdat hij destijds geen geschikte huidverzorgingsproducten kon vinden die aan zijn eisen en wensen voldeden.

In de jaren 70 nam de populariteit voor persoonlijke verzorging onder mannen toe, waar Finley op inspeelde door haarverzorging, skin care en scheerproducten te ontwikkelen en te introduceren. Tijdens deze periode groeide het merk in naam en grootte, wat betekende dat Baxter de komende decennia uit kon groeien tot een van de bekendste namen binnen de industrie.

30 jaar later, in 2000 is Baxter verantwoordelijk voor de succesvolle herintroductie van pomades, waaronder de inmiddels wereldbekende Clay Pomade. Vanwege de populariteit van de Clay krijgt Baxter of California de associatie met een premium verzorgingsmerk voor mannen. In 2005 gaat Baxter de samenwerking aan met vooraanstaande retailers en wereldbekende fashion boutiques.

Lees ook:  Baardkam gebruik en top 5

In 2012 lanceert Baxter een unieke, aluminium-vrije deodorant. Deze Baxter of California deodorant wordt gelijk een best seller van Baxter en veranderd de productie van reguliere merken deodorant sticks.

Twee jaar later in 2014 komt Baxter of California wederom in het nieuws. Ditmaal vanwege de Baxter of California Shave Tonic. Deze tonic is vervaardigd in samenwerking met de barbier van de iconische Baxter Finley barbershop. De werking van deze speciale tonic is tweeledig: het is een pre-shave tonic en after shave in één formule.

2015: Baxter of California viert haar 50e verjaardag. De Super Shape, die oorspronkelijk in 1965 is gelanceerd keert terug alszijnde Super Shape Skin Recharge Cream.

In 2017 blijft Baxter of California een van de meest favoriete grooming merken ter wereld.

2019: Baxter blijft bestaande formules verbeteren waardoor onder andere het Clay Mask vernieuwd is met AHA, alsook het gezichtsserum dat is verbeterd met AHA.

Baxter of California kopen

Baxter of california kopen? Bekijk het volledige aanbod in de Trendheads webshop. Vanaf €35 gratis zending en voor 22:00 besteld, morgen in huis. Je spaart bij elke bestelling automatisch korting in de vorm van credits.

Lees ook:  Reuzel rood High Shine pomade

Baxter is een van de meest populaire merken in de Trendheads webshop met best sellers waaronder oil-free moisturizer, daily face wash, fortifying shampoo en deep cleansing charcoal clay.

Speciaal voor op reis of om Baxter uit te proberen zijn de travel essentials verkrijgbaar.

Baxter Finley barber shop

Baxter heeft ook een fysieke barber shop, welke geopend is in 2010 op de prominente La Cienega locatie in West Hollywood. De barber shop is sindsdien een gewilde locatie voor de well groomed gent en menig celebrity.

» Check baxterfinley.com

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

Het verschil tussen dun en dik haar

Zo zorg je voor een gezonde en glanzende huid

Ontdek de kunst van stukadoren

Een telefoonhoesje voor iedere man

© Trendheads - 2023
Made with
Web Wings