De Meesterbarbier verkozen tot beste barbershop van Nederland en België

17 augustus 2017
391
De Meesterbarbier Tilburg interieur

Het team van de Meesterbarbier uit Tilburg is door de Barber Society uitgeroepen tot beste barbershop van Nederland en België. Met deze prestigieuze overwinning mogen zij de titel van beste barbershop een jaar lang met trots dragen.

De uitreiking voor de Barbershop Award vond op 25 juni plaats in de Westergasfabriek in Amsterdam. Op dit unieke evenement speciaal voor barbiers kregen barbiers uit Nederland en België de kans om zichzelf te presenteren en neer te zetten als waardige vakmannen. De award is tevens een people's choice award, wat betekend dat de Meesterbarbier heeft gewonnen op basis van heel erg veel positieve reviews van tevreden mannen. De score werd berekend op basis van het aantal reviews en de kwaliteit van de reviews.

Barber Society barbier awards 2017

Eigenaar Mark van Mierlo (links) neemt de award in ontvangst

Dat de Meesterbarbier goed zou scoren tijdens dit evenement was eigenlijk geen verassing. Waar de zaak ooit begon op de Westermarkt in Tilburg hebben zij zich inmiddels vanwege hun populariteit moeten verkassen naar groter pand, deze keer aan de Spoorlaan in Tilburg. Mannen die waarde hechte aan persoonlijke verzorging kiezen dus voor de Meestarbarbier.

Lees ook:  Solo reis bestemmingen voor jou

Barber Society barbier awards 2017 Barber Society barbier awards 2017

De tweede en derde plaats waren respectievelijk voor Nero Barbershop (Ermelo) en Joucke's Barbiershop (Doetinchem).

Over de Meesterbarbier

Mark van Mierlo is de eigenaar en een echte meester barbier met een liefde voor het vak, net zoals zijn opa die in 1904 de zaak is begonnen. Door de jaren heen en wisselende populariteit van baarden heeft de vader van Mark de zaak tevens als kapperszaak laten fungeren. Toen Mark merkte dat er in Nederland toch weer meer vraag kwam voor baarden heeft hij een ruimte ingericht met de focus op het betere scheer- en trimwerk van gezichtsbeharing.

De Meesterbarbier is meer dan een groep vakmannen. Het pand is sfeervol en authentiek ingericht en biedt naast een professionele verzorgingsbeurt een fijne setting waar mannen in een informele sfeer kunnen (bij)praten en van een drankje kunnen genieten.

Ben je in het zuiden des lands en heb je interesse in de ultieme ervaring door de Meesterbarbier? Maak dan vanwege de drukte op tijd een afspraak op de website van de Meesterbarbier.

De Meesterbarbier Tilburg

Contact en adres:

Lees ook:  De airco trends voor 2023

Openingstijden:

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag: 9:00 - 18:00
  • Woensdag: 9:00 - 18:00
  • Donderdag: 9:00 - 20:00
  • Vrijdag: 9:00 - 20:00
  • Zaterdag: 9:00 - 17:00
  • Zondag: gesloten

Photo credit: De Meesterbarbier Tilburg

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

4 outfit tips om stijlvol naar kantoor te gaan

De beste wijn voor bij een kaasfondue avond

Waarom wordt eilandhoppen steeds populairder?

Het kiezen van het juiste horloge

© Trendheads - 2023
Made with
Web Wings