De laatste trends op het gebied van herenondergoed

31 maart 2022
445
rode lingerie

Trends zijn niet meer weg te denken in de modewereld. De kledingtrends veranderen dan ook ieder seizoen weer. Elke keer zijn er weer andere jassen, broeken of schoenen waar je een groot deel van de mensen mee ziet lopen. Ondanks dat het niet zo voor de hand ligt geldt dit ook voor herenondergoed. Door middel van de laatste trends op het gebied van herenondergoed wordt ondergoed dat mannen dragen steeds comfortabeler, ziet het er beter uit en is er meer keuze in verschillende modellen, kleuren, patronen en maten. Wil jij weten wat de laatste trends zijn op het gebied van herenondergoed? We vertellen je er meer over in deze blog.

Boxershorts

Boxershorts zijn naast de meest bekende en meer gedragen soort herenondergoed. Het wordt dan ook omschreven als de meest comfortabele variant. Naast dat een mooie boxershort er altijd verzorgd uitziet gaan ze lang mee en bieden ze de juiste bescherming. Het is dan ook het verstandigst om te kiezen voor een boxershort van katoen en elastine. Er is tegenwoordig in ieder geval genoeg keuze uit verschillende merken, kleuren, patronen en maten.

Lees ook:  Mr. Silverfox

Ondergoed van mesh

Ondergoed van mesh begint ook steeds populairder te worden. Mesh is een lichtgewicht materiaal dat een ademende werking heeft. Deze worden vaak voor tijdens het sporten gebruikt. De gevoeligheid van mesh zorgt er namelijk voor dat de warmte makkelijk van je lichaam wordt afgevoerd.

Ondergoed met printjes en kleuren

Naast dat er ook bij kleding steeds andere kleuren in de mode zijn is dit ook het geval bij ondergoed. Gekke kleurtjes en geometrische patronen komen steeds vaker terug bij alle verschillende soorten herenondergoed. Een stuk minder saai dan al die standaard kleuren die je in je kast hebt liggen dus. Let hierbij op dat je wel niet te ver gaat met te felle kleuren of opzichtige patronen, je moet tenslotte wel kunnen blijven opwassen tegen die sexy rode lingerie van je vriendin.

rode lingerie

Briefs

Een andere soort herenondergoed weer helemaal terug is gekomen zijn briefs, dit zijn simpelweg slips voor heren. Deze worden steeds vaker gedragen onder bijvoorbeeld skinny jeans. Dit ondergoed heeft geen pijpen. Dat zorgt ervoor dat het minder strak zit dan een boxershort en je meer comfort en bewegingsvrijheid zal ervaren. Daarnaast ziet het er ook nog eens heel sexy uit. Een brief kan dus echt in alles situaties worden gedragen.

Lees ook:  Top knot streetstyle

Wil je ervoor zorgen dat je naast je ondergoed je hele outfit is afgestemd op de laatste trends op het gebied van mannenkleding? We vertellen in een andere blog meer over de leukste webshops voor mannenkleding waar jij jouw perfecte outfit kunt uitzoeken.

Recent

Hoe je als man geld kunt besparen, 3 tips!

Thuiswerken met kinderen? Deze tips kan je goed gebruiken!

Mannen en hun liefde voor auto’s

Waarom beginnen er mensen met roken?

┬ę Trendheads - 2024
Made with
Web Wings