De leukste sieraden trends van 2022

5 april 2022
2
slavenarmband

Een outfit is niet compleet zonder een paar accessoires. Iedereen heeft wel eens een extra sprankeltje nodig voordat het plaatje in zijn geheel is. Sierraden zijn de beste touch-ups die er zijn. Een subtiele ketting kan al een wereld van verschil maken. Het is altijd mooi om te zien hoe ieder zijn eigen stijl uit doormiddel van kettingen, ringen, armbanden en oorbellen. Er zijn veel soorten juwelen waar uit je kunt kiezen om te dragen. Maar wat past nou bij welke outfit? Ga je dan voor goud of voor zilver? Welke soorten armbanden passen bij jou? In deze blog staan dé leukste trends betreft sieraden van 2022!

Schelpen en parels

We zagen ze al eerder een paar jaar geleden, maar ze zijn weer terug: de schelpen en parels! Hoe leuk is het wel niet om een beetje van de zee in je eigen outfit te combineren. Ze zijn er in alle vormen, je kunt ze dragen in een oorbel, armband, ketting en choker. Ze zijn ook nog eens heel leuk om zelf te maken.

Chains

Ze zijn er al een tijdje, en ze gaan ook nog lang niet weg. Schakelkettingen zijn er om jouw outfit een stoerder en edgy tintje te geven. Deze zijn dan niet alleen in sieradenvorm zoals een ketting, maar ze zijn er ook voor vast je maken aan je broek of dergelijke. Beide is natuurlijk nog beter!

Lees ook:  Smart casual: wat is de dresscode

Earcuffs

Je hoeft geen gaatjes in je oren te hebben voor er leuke oorbellen in te doen. De earcuffs plaats je om de rand van je oor, waardoor je een stoere maar subtiele look kan creëren. Ze doen geen pijn en je kunt ze op elk moment van je oor af halen. Deze zijn dan ook heel leuk in combinatie met een slavenarmband. Een slavenarmband is net zo subtiel, maar het maakt de look wel compleet.

Vintage

De mode van toen, is de mode van nu. Het Thrift-shoppen naar vintage kleding is helemaal in, maar ook de juwelen van je oma kan jouw kers op de taart zijn. Meeste vintage shops verkopen wel wat juwelen, kijk dan wel goed of ze echt nog wel mooi en niet versleten zijn. Ben jij van 1 ring per hand, of 1 ring per vinger?

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

4 interessante Android-smartphones die in 2023 gaan uitkomen

Welk soort ondergoed past het beste bij mij?

Waarom Limburg een populaire vakantiebestemming is geworden

Stoere baby namen voor je zoon

© Trendheads - 2023
Made with
Web Wings