5x producten voor onder de douche waarvan je niet wist dat je ze nodig had

15 juli 2022
428
wat is een waterkering

Als man vindt je het belangrijk dat je er goed uitziet. Het beste verzorgingsmoment van de dag is dan ook die heerlijke douche in de ochtend en de avond. Dit is het moment om je huid en haar een goede boost te geven. Hieronder lees jij 5 producten voor onder de douche waarvan je niet wist dat je ze nodig had. Van een douche olie tot een waterkering, overal wordt aan gedacht.

1. Een waterkering

Om dan maar meteen te beginnen met douche zelf, een waterkering. Wat is een waterkering? Een waterkering zorgt ervoor dat het water niet de badkamer in kan stromen tijdens het douchen. Het is een soort dorpel in de grond die het water stopt. Dit heeft verschillende voordelen. Ten eerste hoef je de badkamer niet meer helemaal af te drogen na het douchen. Het water loopt immers niet meer de hele badkamer door. Wat is een waterkering dus? Een uitstekende oplossing als jij geen zin hebt om na het douchen de gehele badkamer schoon en droog te maken. Meer weten? Hier vind je nog meer informatie over een douche waterkering.

Lees ook:  Beste baardtrimmer 2023 koopgids

2. Een doucheolie

De meeste mensen gebruiken douchegel om hun lichaam mee te reinigen. Toch zou je eens na moeten denken over een doucheolie. Een douchegel reinigt je lichaam alleen, terwijl een doucheolie ook een dunne beschermlaag aanbrengt. Dit zorgt ervoor dat je huid minder snel uitdroogt en zelfs de vochtbalans in je huid wordt hersteld. Een doucheolie kan tijdens het afwassen een glad laagje in de badkamer achter laten. Let daarom goed op bij het afspoelen. Hier zien we ook weer waarom een waterkering zo belangrijk is. Als je een waterkering hebt, hoef je je hier namelijk niet druk om te maken. De doucheolie zal netjes in de douche blijven waardoor je veilig de rest van de badkamer kunt betreden. Wat is een waterkering dus nog meer? Misschien wel een levensredder.

wat is een waterkering

3. Een lichaamsborstel

Een lichaamsborstel is een borstel die vast zit op een lange stok. Je hebt ze vast al gezien en je denkt vast elke keer dat je deze echt niet nodig hebt. Toch kan een lichaamsborstel een fijne toevoeging zijn. Je rug wassen tijdens het douchen is nogal moeilijk. Je kunt misschien wel elk plekje van je rug aanraken, maar echt goed inzepen lukt niet. Met een lichaamsborstel kom je heel makkelijk achter op je rug waardoor je elk plekje goed kunt inzepen. De borstel heeft ook een scrubbende werking, waardoor je onzuiverheden op je rug tegen kunt gaan.

Lees ook:  Reuzel rood High Shine pomade

4. Een douche radio

Je staat vast regelmatig onder de douche met je afspeellijst op je telefoon als net dat ene liedje komt waar je geen zin in hebt. Ga je nu half uit de douche hangen en met je natte handen hopen dat je touchscreen niet vervelend gaat doen? Of ga je er maar gewoon in mee en luister je die paar minuten die je onder de douche staat naar een lied dat je niet leuk vindt? Met een douche radio heb je dit probleem niet meer. Je kunt genieten van elke minuut onder de douche met elk nummer dat je graag wilt horen.

5. Baardzeep

Deze tip is natuurlijk alleen voor mannen met een baard. Was je baard niet met normale shampoo, maar met baardzeep. Deze zeep zorgt ervoor dat je baard zacht en gezond blijft. Gewone shampoo heeft niet de voedende en verzachtende kracht die baardzeep heeft.

wat is een waterkering

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

De langdurige voordelen van avontuurlijke vakanties

Wat kun je verwachten als je vader wordt?

De rol van edelstenen in luxe horloges

Italiaanse herenkapsels: een gids

┬ę Trendheads - 2024
Made with
Web Wings