E-chopper, de allernieuwste trend binnen het vervoer

5 april 2022
436
e-chopper kopen

Als je een fan bent van alles wat te maken heeft met vervoer, dan wil je dit artikel zeker lezen. We gaan het namelijk hebben over de nieuwe trend binnen het vervoer, de e-chopper. E-choppers zijn tegenwoordig “the next best thing”. Wat deze e-chopper nu precies inhoudt, wat de voordelen van dit type vervoer zijn en waar je het kunt kopen lees je in dit artikel.

Wat is een e-chopper?

Een e-chopper is een elektrisch aangedreven bromfiets die gemaakt is voor één persoon. Je kunt een e-chopper al snel vergelijken met de stoere Harley Davidson motor. Echter, hoewel het uiterlijk er op gebaseerd is, is het een heel ander soort voertuig. De “low-rider” heeft een stoer uiterlijk doordat het chassis gemaakt is in de stijl van een traditionele chopper. E-choppers zijn gemaakt voor recreatief gebruik. Dit merk je vrijwel direct wanneer je op een e-chopper stapt. Je kunt er eigenlijk zonder instructie al op rijden. Een brommer- of autorijbewijs is wel verplicht.

e-chopper kopen

De voordelen van een e-chopper

  • Ondanks dat het even wennen is aan het hoge stuur, is een e-chopper redelijk makkelijk om mee te rijden.
  • Er zijn ook e-choppers met een dubbel zit voor het geval je een kind achterop wil nemen. Hier zit wel een maximum leeftijd van 15 aan vast. Bij personen boven deze leeftijd wordt het gewicht te zwaar voor de e-chopper.
  • Een e-chopper heeft een schappelijke snelheid. Met wind mee gaat de e-chopper tot 25-35 kilometer per uur.
  • Het dragen van een helm is bij een e-chopper niet verplicht.
  • Het huren van een e-chopper is een ideaal uitje om met een grote groep vrienden te doen.
  • De geveerde voorvork van een e-chopper zorgt voor het nodige rijcomfort.
  • E-choppers beschikken over cruise control. Dit is super handig voor lange afstanden.
  • E-choppers beschikken vaak over een snel lader, waardoor je een laadtijd hebt van maar 4 uur.
  • Door het lage stroomgebruik van een e-chopper kun je tot wel 120 kilometer rijden met één keer opladen.
Lees ook:  De trends en ontwikkelingen van elektrisch rijden

Waar kun je een e-chopper kopen?

Als je na een middagje toeren met een e-chopper erachter komt dat je zelf ook wel graag een e-chopper wil kopen, zijn er een aantal mogelijkheden. Echter, de beste mogelijkheid is om een zoekopdracht te doen via Google. Wanneer je dit doet krijg je meerdere bedrijven te zien die naast de verhuur van e-choppers ook aan verkoop doen. Bij sommige bedrijven kun je zelfs je eigen e-chopper ontwerpen. Zo kun je bijvoorbeeld een eigen kleur kiezen of je bedrijfslogo op de e-chopper laten zetten.
Natuurlijk kun je ook gewoon bij een verhuurbedrijf of gespecialiseerde winkel binnenlopen en vragen of ze nog een e-chopper beschikbaar hebben. Uit dit alles blijkt dat een e-chopper kopen vrij makkelijk is.

Recent

Hoe je als man geld kunt besparen, 3 tips!

Thuiswerken met kinderen? Deze tips kan je goed gebruiken!

Mannen en hun liefde voor auto’s

Waarom beginnen er mensen met roken?

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings