Hawkins & Brimble

7 mei 2019
243
Hawkins & Brimble

Hawkins & Brimble is een moderne fabrikant van traditionele en natuurlijke verzorgingsproducten. De productlijn van dit Engelse merk bestaat uit huidverzorging, baardverzorging, gezichtsverzorging, haarstyling- en verzorging.

Het merk is pas in 2016 opgericht en heeft in korte tijd een vrij bekende naam opgebouwd, voornamelijk via fysieke verkooppunten. Hawkins & Brimble kent zijn oorsprong in het barbiersvak en straalt het authentieke en stijlvolle gedrag van een Engelse Gentleman uit.

Hawkins & Brimble Natural grooming

De producten zijn eenvoudig, natuurlijk en leveren de gewenste resultaten. Met de producten van Hawkins & Brimble ben je in staat om elke dag zo aangenaam mogelijk je haren en huid de benodigde verzorging te geven.

De marketing van Hawkins & Brimble roept direct een duidelijk beeld op. Dit merk richt zich volledig op de ‘mannelijke grooming routine’ van de moderne man. De meeste productfoto’s laten dan ook een Young Professional zien met een nette blouse, strakke haren en een volle baard. Min of meer een ideaalbeeld van de moderne man.

De verpakkingen zijn zeer herkenbaar, vanwege de rode en witte tinten. Bij zowel de producten als de verpakkingen zie je Engelse achtergrond terug. Het merk hecht veel waarde aan de authentiek, maar verkoopt toch moderne producten. Deze combinatie is intrigerend, aantrekkelijk en levert goede resultaten op.

Lees ook:  Syoss Invisible hold review
Hawkins & Brimble baardverzorging

Hawkins & Brimble richt zich op de veeleisende man die weet wat hij wilt en daar ook voor wilt betalen. Tegelijkertijd zijn de producten van Hawkins & Brimble aantrekkelijk geprijsd, waardoor een breed publiek in aanmerking komt voor deze producten. 

Hawkins & Brimble natuurlijke verzorging
Hawkins & Brimble scheercreme

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

4 outfit tips om stijlvol naar kantoor te gaan

De beste wijn voor bij een kaasfondue avond

Waarom wordt eilandhoppen steeds populairder?

Het kiezen van het juiste horloge

© Trendheads - 2023
Made with
Web Wings