Interieur trends van voor single mannen

2 maart 2023
490
visgraat tafel

Af en toe heb je even wat nieuwe inspiratie nodig voor het interieur van je huis. Soms wil je gewoon even wat anders en dan verander je wat aantal dingen in huis, al is dat een extra plantje of een groter visgraat tafel. Er zijn vele leuk woonstijlen waar we uit kunnen kiezen zoals industrieel, landelijk, bohemian en minimalistisch. Het interieur van iemand zegt veel over die persoon, dat maakt het interieur dan ook zo speciaal, omdat het zo persoonlijk is. Wil jij wat nieuwe inspiratie voor je eigen interieur? Dit zijn de interieur trends van 2022!

Veel planten

Hoe meer planten, hoe beter! Je ziet steeds meer dat men zoveel mogelijk planten in huis halen om echt één te worden met de natuur. Het is natuurlijk wel erg mooi, want planten zoals een Yucca, pannenkoekplant of een palm fleuren ook echt de hele ruimte op. De mooie groene bladeren creëeren het echte effect van een indoor-jungle.

Retro

Alles van vroeger komt weer terug in het nu. De trends van vroeger zoals oversized kleding, felle kleuren, bepaalde muziek en ook inrichting zijn nu weer populair. De retro inrichting zie je bij velen, met felle kleuren, platenspelers en wat planten in huis. De retro inrichting krijg je eigenlijk door kleuren te gebruiken zoals turquoise, bordeaux rood en geel. Een mooi visgraat tafel past er ook goed in, want een visgraat tafel zag je vroeger ook echt overal. Gooi wat velvet in de meubels en je hebt die retro inrichting zelf in huis.

Lees ook:  Dé shop trends van 2023

Cottage core

Ooit al op het platteland willen leven? Met de cottage core stijl kun je dit helemaal nabootsen. Cottage core is een mode-esthetiek maar zeker ook een woonstijl die populair is geworden bij tieners en jonge volwassenen die geïnteresseerd zijn in het plattelandsleven. Deze stijl staat vooral bekend om schijn landelijke tinten, veel bloemen, lichte kleuren zoals beige en geel, en houtige tinten.

Goudtinten

Als je je meubels een extra vleugje elegantie wilt geven is goud de oplossing. Goudtinten zie je overal, al is het een deurknop of een schilderijtje, het geeft zeker een erg leuk detail aan de inrichting van het huis. Goud creëert ook een luxe uitstraling wat erg goed bij zwart past. Zwart, goud en eventueel wat groenig passen erg goed bij elkaar. Goud kan eigenlijk overal bij passen, hier heb je volledig de vrijheid in natuurlijk.

Een bar in huis

De home bar is echt een must voor elke mancave. Veel mensen laten een bar installeren voor feestjes en sociale gelegenheden. Het is op lange termijn goedkoper dan al die kratten slepen!

Natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen en organische vormen zijn zeker een interieur trend van 2022. Vele ontwerpen van meubels zijn geïnspireerd door de natuur of zijn er op gebaseerd. Zo krijg je bijvoorbeeld ook onbewerkte meubels waar de puurheid van de natuur nog in te zien is, zonder een lakje vernis. Deze natuurlijke materialen zullen erg goed samen gaan met de planten in huis.

Lees ook:  De leukste activiteiten om te doen met vrienden

Vond je deze blog interessant? Lees dan ook 5 tips om je huis te verduurzamen

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

4 outfit tips om stijlvol naar kantoor te gaan

De beste wijn voor bij een kaasfondue avond

Waarom wordt eilandhoppen steeds populairder?

Het kiezen van het juiste horloge

© Trendheads - 2023
Made with
Web Wings