Jaarbrief 2018-2019

6 januari 2019
1
Trendheads jaarbrief 2018 2019

Deze jaarbrief is op 30 december verstuurd via e-mail aan Trendheads klanten

Beste,

Allereerst de beste wensen en een hele fijne jaarwisseling! Van het hele Trendheads team een warme groet en onze oprechte dank voor het vertrouwen dat je wederom hebt getoond om ons te kiezen als jouw webshop en inspiratiebron voor uiterlijke verzorging.

Terugblik

2018 Is een spannend jaar geweest en we kijken met trots terug op onze successen en de gerealiseerde groei: Trendheads Match is succesvol gelanceerd en is de eerste innovatieve, visuele keuze-tool in zijn soort in Nederland en België. Het Trendheads magazine is dit jaar 350.000 keer gelezen en om alle pakketjes tijdig te leveren zijn we vorige maand verhuisd naar een nieuwe locatie met een modern magazijn. Met deze laatste stap bieden we sindsdien ruimere besteltijden (voor 22:00 besteld, volgende werkdag geleverd).

Toekomstplannen

Begin januari scherpen we het online aanbod in de webshop aan en vervangen we een aantal merken en bijhorende producten. Waar sommige merken verdwijnen voegen we vanzelfsprekend ook weer nieuwe merken toe die beter aansluiten bij onze product ethos: prestigieuze, premium merken van bewezen kwaliteit en hoogwaardige ingrediënten voor een optimale gebruikservaring. De focus komt daarbij te liggen op het aanvullen van het aanbod natuurlijke huidverzorging en scheeraccessoires.

Lees ook:  De nieuwste trends binnen de huidige “pranks”

Traditiegetrouw publiceren we begin van het nieuwe jaar de Herenkapsels 2019 Inspiratiegids, dit jaar op een manier waardoor het makkelijker is een haarstijl te kiezen dat bij je karakter past. We sturen je deze nieuwe gids de eerste week van januari toe.

Alles wat we doen....

......draagt bij aan onze missie en visie: jou helpen met het creëren van een uitstraling waar je jezelf goed bij voelt. Dat doen we door alles wat wij weten op het gebied van uiterlijke verzorging te delen: inspiratie, educatie en de best mogelijke producten. 

We houden je op de hoogte en tot volgend jaar!

-Beau de Boer

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

4 interessante Android-smartphones die in 2023 gaan uitkomen

Welk soort ondergoed past het beste bij mij?

Waarom Limburg een populaire vakantiebestemming is geworden

Stoere baby namen voor je zoon

© Trendheads - 2023
Made with
Web Wings