Jaarbrief 2019-2020

6 januari 2020
0
Trendheads jaarbrief 2018 2019

Deze jaarbrief is op 30 december verstuurd via e-mail aan Trendheads klanten

Allereerst de beste wensen en een hele fijne jaarwisseling!

Van het hele Trendheads team een warme groet en onze oprechte dank voor het vertrouwen dat je wederom hebt genomen om ons te kiezen als jouw webshop en inspiratiebron voor uiterlijke verzorging.

Terugblik

2019 is -zoals eigenlijk alle jaren- een spannend jaar voor ons geweest. We zijn altijd druk bezig met het creëren van unieke en inhoudelijk interessante stukken die graag gelezen worden. We zien dit gelukkig ook dit jaar terug in een groei aan lezers van het Trendheads Magazine en de teller staat nu op 504.400 actieve lezers. Dank jullie wel!

Een van onze doorlopende doelstellingen is het aangaan van fijne samenwerkingen met personen en merken relevant aan uiterlijke verzorging. Mede door nieuwe samenwerkingen hebben we dit jaar Trendheads Visit kunnen lanceren en het aantal barbiers en salons breiden we komend jaar natuurlijk uit.


In de Trendheads Webshop hebben we een aantal mooie, nieuwe merken opgenomen zoals Memobottle, Beardbury's en Hawkins & Brimble.

Toekomstplannen

Net zoals begin 2019 scherpen we het aanbod merken en producten begin januari van het nieuwe jaar eveneens aan. Zo verdwijnen er een aantal merken (met een final-sale die binnenkort in je mailbox ligt) en komen er weer merken voor in de plaats die in onze optiek beter aansluiten bij het merk Trendheads (en de mannen en vrouwen die zichzelf Trendhead voelen). De focus ligt net zoals dit jaar op natuurlijke ingrediënten en merken met een sterk verhaal.

We optimaliseren in het nieuwe jaar het logistieke proces, waarin we mogelijkheden bekijken tot zuiniger omgaan met verpakkingen, opdrukken, inpakmateriaal en verzenddozen.

Om beter inzicht te krijgen in wat Trendheads (jij!) van ons verwachten en precies willen, gaan we actief klantonderzoek doen naar hoe wij het Magazine, Match, Visit en Shop kunnen verbeteren. Je ontvangt binnenkort de eerste enquête...

En tot slot... we zijn de afgelopen maanden op de achtergrond bezig geweest met een nieuw concept - separaat van Trendheads - maar natuurlijk wel door hetzelfde team, iets dat dicht bij ons ligt en dat we al heel lang met je willen delen.

Lees ook:  De populairste tuincreatie-trends van dit jaar


Alles dat we doen....

......draagt bij aan onze missie en visie: jou helpen met het creëren van een uitstraling waar je jezelf goed bij voelt. Dat doen we door alles wat wij weten op het gebied van uiterlijke verzorging te delen: inspiratie, educatie en de best mogelijke producten. 

We houden je vanzelfsprekend op de hoogte en tot volgend jaar!

-Beau de Boer

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

4 interessante Android-smartphones die in 2023 gaan uitkomen

Welk soort ondergoed past het beste bij mij?

Waarom Limburg een populaire vakantiebestemming is geworden

Stoere baby namen voor je zoon

© Trendheads - 2023
Made with
Web Wings