L:A Bruket

18 januari 2019
2
L:A Bruket natuurlijke huidverzorging

Sinds begin dit jaar hebben we een nieuw, premium merk aan ons assortiment toegevoegd; L:A Bruket. Letterlijk vertaald "klein fabriekje". We vertellen je graag meer over dit bijzondere merk.

L:A BRUKET presenteert een assortiment van natuurlijke en premium producten op het gebied van huidverzorging, haarverzorging, haarstyling, gezichtsverzorging en baardverzorging. De producten zijn door zowel mannen en vrouwen te gebruiken en worden gemaakt aan de westkust van Zweden, in Varberg.

Varberg kent een eeuwenoude traditie van Welness en Sauna en is een geliefde locatie van mensen met een voorkeur voor traditionele badhuizen en welness centra. Deze traditie wilt L:A Bruket graag delen met haar gebruikers.

L:A Bruket coastal skincare from Sweden

De natuurlijke extracten van de Zweedse natuur zie en voel je terug in de producten. Alle producten bestaan enkel en alleen uit organische ingrediënten; het doel van deze natuurlijke producten is om de conditie van je huid en haar te koesteren en te optimaliseren.

Sinds de oprichting van L:A BRUKET in 2008 heeft het bedrijf zich gericht op het ontwikkelen van beschermende en verzorgende producten voor huid en haar. Men heeft natuurlijke formules weten te ontwikkelen, waardoor de producten zijn geformuleerd zonder onnatuurlijke toevoegingen en chemicaliën.   De producten en verpakkingen staan symbool voor het land Zweden; mooi en natuurlijk. Vandaar “Coastal skin care from Sweden”.

L:A Bruket producten ondersteunen het natuurlijk functioneren van de huid en zijn een aanvulling op je dagelijkse routine

Met de minimalistische verpakkingen roept L:A BRUKET direct een gevoel van harmonie, focus en veelzijdigheid op. Men heeft de verpakkingen simpel gehouden, waardoor de focus op de premium natuurlijke producten komt te liggen. De veelzijdigheid uit zich in de unisex producten die door mannen en vrouwen inmiddels wereldwijd worden gebruikt.

Lees ook:  Baxter of California: iconisch en award winnend merk

Het team achter L:A BRUKET gelooft dat de beste huidverzorging simpel moet zijn. Met de producten ben je dan ook in staat om in 15 minuten je huid en haar de gewenste verzorging te geven. Eenvoudig, resultaatgericht en doeltreffend.

L:A Bruket voetcreme

Het Zweedse bedrijf is opgericht door Monica Kylén en vindt zijn oorsprong in een schaarste aan natuurlijke verzorgingsproducten. Monica Klyén kon namelijk geen natuurlijke verzorgingsproducten vinden die ook daadwerkelijk het gewenste resultaat opleverde. L:A Bruket kent inmiddels wereldfaam en het brede assortiment wordt geprezen vanwege de doeltreffende werking. Ook in dit jaar is L:A BRUKET één van de meest populaire, opkomende merken.

L:A Bruket staat voor:

  • Coastal living: de producten zijn gebaseerd en geïnspireerd op de ongerepte natuur van de kustlijn in Zweden.
  • Function first: men focust zich compleet op het gebruik, de functionaliteit en het resultaat van de producten.
  • Natural ingredients: alle producten zijn opgebouwd met natuurlijke, organische ingrediënten.

L:A BRUKET producten kopen

Overtuigd? Klik dan hier om L:A Bruket te kopen in de Trendheads webshop. Gratis zending vanaf €35, voor 22:00 besteld morgen in huis.

Lees ook:  [Getest] Philips Aquatouch S5420/06 review

L:A Bruket handzeep natuurlijke verzorging L:A Bruket natuurlijke huidverzorging L:A Bruket handzeep L:A Bruket coastal skincare from Sweden L:A Bruket coastal skincare from Sweden

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

4 interessante Android-smartphones die in 2023 gaan uitkomen

Welk soort ondergoed past het beste bij mij?

Waarom Limburg een populaire vakantiebestemming is geworden

Stoere baby namen voor je zoon

© Trendheads - 2023
Made with
Web Wings