OAK Natural Beard Care

14 juni 2019
2
OAK natuurlijke baardverzorging

OAK Natural beard care

OAK is een premium grooming merk uit Duitsland met uitsluitend de focus op baardverzorging. OAK Natural beard care producten behoren tot de allerbeste van dit moment en zijn geïnspireerd door het authentieke barbiersvak.

» Bekijk alle OAK producten in de shop.

OAK combineert traditionele technieken van barbiers met de nieuwste, wetenschappelijk onderzochte kennis omtrent die van natuurlijke huidverzorging. Deze superieure mix van kwaliteiten zorgt dat het premium assortiment van OAK producten makkelijk te gebruiken is met maximale impact: optimale huidverzorging waardoor de baardharen ongehinderd kunnen groeien en natuurlijk glanzen.

OAK is ontstaan in Berlijn, waar het lab en kleinschalige fabriekje gevestigd is. De ingrediënten voor de formules zijn allen afkomstig uit Duitsland en worden voornamelijk door familiebedrijven gekweekt, geoogst en gemaakt. OAK producten zelf zijn overigens ook met de hand geformuleerd: elk product is tot stand gekomen vanuit een nieuwe ontwikkeling op het gebied van huidverzorging.

De geur van OAK producten is fris en bovenal uniek, waar de rozemarijn en druivenpit als basis verantwoordelijk voor is. Aanvullende carrier olien zoals die van zonnebloem en amandelen geven de formules de eigenschappen voor intensieve verzorging. De hoogwaardige ervaring met het merk begint zodra je een van producten in je handen hebt die stevig opgeborgen zit in de strakke verpakking in de opvallende rood-witte kleuren. Deze kleurencombinatie wordt over de gehele productlijn gevoerd waardoor OAK producten de typerende look krijgen.

Lees ook:  Neofollics beard growth serum: voor een vollere baard

OAK is winnaar van de German Design Award 2017. Gewonnen voor de moderne uitstraling van het merk.

OAK is tevens actief in de barbierswereld waar het merk cursussen geeft in de vorm van Barber Sessions. Deze barber sessions zorgen voor persoonlijk contact met de gebruiker van OAK producten, waardoor het merk steeds kan blijven doorontwikkelen op basis van feedback van baarddragende mannen.

OAK baardverzorging kopen

Sets van OAK

OAKOAK natuurlijke baardverzorgingOAK Natuurlijke baardverzorgingOAK natural beard careOAK natural beard careOAKOAK baardverzorging

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

4 interessante Android-smartphones die in 2023 gaan uitkomen

Welk soort ondergoed past het beste bij mij?

Waarom Limburg een populaire vakantiebestemming is geworden

Stoere baby namen voor je zoon

© Trendheads - 2023
Made with
Web Wings