Proraso

21 mei 2019
2
Proraso kopen

Proraso

Proraso is van oudsher een Italiaans bedrijf dat zijn oorsprong heeft gevonden in de destijds opkomende populariteit van persoonlijke verzorging en barbiers. Proraso is in 1908 door Ludovico Martelli opgericht en heeft dus inmiddels al meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van scheren. Tot op de dag vandaag houden ze stevig vast aan hun motto: kwalitatieve barber-grade producten ontwikkelen die zowel bij de barbier als thuis voor de perfecte scheerbeurt en baardverzorging zorgen.

» Bekijk alle Proraso producten met korting in de Trendheads webshop. Gratis zending vanaf €35, voor 22u besteld is morgen in huis.

Na de opstart in 1908 begon het merk langzaam naamsbekendheid te krijgen en de komende twee generaties van de Martelli familie zorgen ervoor dat Proraso een wereldwijde merknaam begint te worden. In 1948 wordt in Florence een laboratorium opgezet waar nieuwe formules worden getest. Dit concept is nieuw voor deze tijd en branche, maar Proraso zorgt hierdoor dat zij sneller een nieuwe type product kunnen ontwikkelen en lanceren. Het was een tijd van innovatie en verandering binnen de grooming wereld.

Het is ook rond deze periode dat Proraso de pre-shave en after shave scheercrème ontwikkelt. Deze scheercrème blijkt zo goed te werken dat het geadopteerd wordt door Italiaanse barbiers en binnen no-time ook door de vervende doe-het-zelf scheerder thuis. Het is deze scheercrème die vandaag de dag nog steeds wordt ontwikkeld en waarmee het merk wereldfaam heeft gekregen. Dit is de Proraso Original-lijn (herken je aan de groene verpakking).

Het lab van Proraso blijft scheerproducten doorontwikkelen die vrijwel elke trend doorstaan en ongekend populair blijven. De bestaande formules, die allen gebaseerd zijn op natuurlijke  ingrediënten, worden verbeterd en verrijkt met nieuwe mineralen en vitamines. De verpakkingen krijgen een moderner uiterlijk en gaan met de tijd mee.

Lees ook:  Beste Philips scheerapparaat koopgids

In de jaren 50 wordt Gino het gezicht van Proraso en hij verschijnt in nieuwsberichten en op de verpakkingen van de producten.

Proraso is anno vandaag nog steeds een van de bekendste en meest populaire merken voor scheerproducten. Proraso heeft inmiddels ook een populaire baardverzorgingslijn met onder andere baardzeep, de bekende baardolie en baard balm. Alle producten hebben een typerende unieke geur en zorgen voor optimale verzorging van zowel de huid als haren.

Proraso kopen

Proraso kopen? Bekijk het volledige aanbod in de Trendheads webshop. Vanaf €35 gratis zending en voor 22:00 besteld, morgen in huis. Je spaart bij elke bestelling automatisch korting in de vorm van credits.

Baardverzorging best sellers zijn Proraso Wood & Spice baardolie in combinatie met Wood & Spice baard balm en Wood & Spice baardzeep. Samen te verkrijgen in luxueuze Gift set baard Wood & Spice.

De nieuwste toevoeging aan de productlijn is de Proraso refreshing baardzeep met heerlijk frisse citrus, eucalyptus en rozemarijn.

Op het gebied van scheerproducten zijn de Original after shave, Sandalwood scheercrème en de Authentieke gift set scheren favorieten.

Proraso scheerproductenProraso scheerschuim Proraso collectie Proraso baardverzorging Proraso

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

4 interessante Android-smartphones die in 2023 gaan uitkomen

Welk soort ondergoed past het beste bij mij?

Waarom Limburg een populaire vakantiebestemming is geworden

Stoere baby namen voor je zoon

© Trendheads - 2023
Made with
Web Wings