Reuzel rood High Shine pomade

16 juli 2020
373
Reuzel rood pomade

Reuzel rood Pomade review

De populariteit van Pomades houdt in Nederland ook aan met als gevolg dat er meer en meer merken inspringen op de vraag naar goede pomades.

Welke is dan de beste? Wij hebben een aantal pomades getest waaronder Reuzel rood.

Van Nederlandse bodem

Schorem, een klassieke barbier uit Rotterdam met een clientèle van voornamelijk rockers en bikers heeft echter al zo'n 20 jaar een antwoord op deze vraag.

Met gedegen kennis van knippen en scheren ontstond er een behoefte aan een pomade met specifieke eisen en wensen.

Gezien er destijds geen pomade te verkrijgen was die voldeed aan de eisen van Schorem, formuleerden zij zelf een pomade, genaamd Reuzel rood.

Het product

Reuzel rood is een hoogwaardig, water-oplosbare pomade en is geschikt voor diverse kapsels.

Het goedje is makkelijk aan te brengen op handdoekdroog haar en je zult merken dat je maar een kleine hoeveelheid nodig hebt om je haar in model te krijgen.

Dit zal je de eerste paar keer niet lukken, maar oefening baart kunst en je zult uiteindelijk maar een kleine hoeveelheid nodig hebben dat je dient warm te maken in je handpalmen om vervolgens bij te modelleren met een kam.

Lees ook:  Wat is de oorzaak van haaruitval en wat kun je ertegen doen?

Daarbij heeft de rode versie een aangename, zoete geur dat iets wegheeft van Bailey's. De geur is overigens niet overheersend.

Reuzel rood geeft natuurlijk een sterke hold, maar is alsnog hermodelleerbaar (Tip: dit doe je het beste door je vingers vochtig te maken en je haar naar wens in model te brengen) een paar uur na aanbrengen.

Bij aanbrengen op droog haar zal de hold sterker zijn dan bij het aanbrengen op vochtig haar

Zoals de naam al zegt geeft Reuzel rood jouw kapsel een zichtbare glans.

Omdat het een pomade op waterbasis is, kun je 'm makkelijk uitwassen met neutrale shampoo, in tegenstelling tot pomades op oliebasis.

Een van de voordelen van pomades op waterbasis is dat deze je een 'slick' look geven die niet zal vervagen naarmate de dag vordert én je haren zullen niet extreem vettig aanvoelen. Als je meer wil lezen over hoe je je haar in model kunt doen, lees dan deze blog over hoe doe je je haar goed naar voren?

Met een prijskaartje van ongeveer €15 kun je geen miskoop doen. Gezien de kleine hoeveelheid die je dagelijks nodig hebt koop je met Reuzel rood waar voor je geld.

Lees ook:  Philips Series 5000 BT5515/15

Over het algemeen zijn we aangenaam verrast met de Reuzel rood pomade. Het geeft je haar een stevige hold, is hermodelleerbaar, wast makkelijk uit en als leuke extra ruikt het ook lekker. Daarbij betaal je een eerlijke prijs voor een premium product.

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

De langdurige voordelen van avontuurlijke vakanties

Wat kun je verwachten als je vader wordt?

De rol van edelstenen in luxe horloges

Italiaanse herenkapsels: een gids

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings