Dé shop trends van 2023

24 maart 2022
6753
tweedehands spullen kopen en verkopen

Winkelen vindt iedereen wel leuk, of dat nu online op een webshop is of fysiek in de stad. Af en toe eens iets nieuws kopen geeft de mens meer zelfvertrouwen. Dat kan zijn door dat we onszelf mooi vinden in nieuwe kleding of doordat de verkoopster je “die broek super mooi vind staan!”. Naast dat shoppen goed is voor je eigenwaarde, geeft het je ook het gevoel dat je gewaardeerd wordt. Vind jij het ook leuk om te shoppen? In deze blog staan dé shop trends van 2022!

Thriften

Tegenwoordig is het super ‘in’ om tweedehands kleding te kopen bij een kringloop, een plek waar mensen tweedehands spullen kopen en verkopen. Bij thriften ben je eigenlijk op zoek naar ‘vintage’ spullen die vroeger helemaal hot waren. De mode van vroeger is namelijk nu weer terug in de mode. Jij kunt dus door die mensen die tweedehands spullen kopen en verkopen nu in super hippe maar ook oude kleding rondlopen. Je kan dus mee doen met shop trends voor lage prijzen!

Inspiratie op Instagram

De inspiratie voor te shoppen vind je op Instagram! Ben je bijvoorbeeld je eigen stijl nog aan het uitvogelen? Kijk eens bij een paar influencers op hun pagina. Zij hebben namelijk 9 van de 10 keer super leuke outfits aan voor de foto’s die ze plaatsen als reclame voor een sponsoring. Meestal kan je hier ook nog een kortingscode uithalen.

Lees ook:  Waarom de zon juist wel goed is voor je huid

Online shoppen

Zeker sinds de corona periode waar we allemaal helaas thuis moesten blijven is het online winkelen flink in cijfers gestegen. Online shoppen is dan ook vaker goedkoper dan in de fysieke winkels, vooral omdat veel websites je graag spullen aansmeren met heel veel korting. Dit hoeft geen slecht ding te zijn want jij kunt lekker genieten van die korting! Helaas door het online shoppen moeten steeds meer winkels hun deuren sluiten omdat ze niet meer genoeg kunnen verkopen. Online winkelen kan zonder een VPN gevaarlijk zijn. Wil je hier meer over weten? Deze blog legt precies uit wat een VPN is en wat je voordeel is bij het gebruiken er van.

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

4 outfit tips om stijlvol naar kantoor te gaan

De beste wijn voor bij een kaasfondue avond

Waarom wordt eilandhoppen steeds populairder?

Het kiezen van het juiste horloge

© Trendheads - 2023
Made with
Web Wings