Tigi Bed Head matte wax

11 juli 2016
260
Tigi bed head matte wax

Tigi Bed Head matte wax review

Met het motto 'Look good, feel good' biedt Tigi professionele, betaalbare haarproducten voor mannen aan.

Tigi is een merk dat veelal door kappers wordt aangeboden vanwege het gebruik van hoogwaarde ingredienten in ruil voor een eerlijke prijs.

Tigi heeft een breed scala aan producten, waar de Bed Head wax een van de populairste is. In deze review lees je onze bevindingen van de wax na een aantal dagen gebruik.

De Tigi matte wax seperation is een was dat bedoeld is voor ieder haartype. De Tigi matte wax heeft een medium hold met redelijke fixatie, als gevolg van de bijenwas dat gebruikt is als een van de ingredienten.

De wax is makkelijk aan te brengen na het verwarmen van een matige hoeveelheid op je handen. Restjes komen bijna niet voor en de wax heeft een zachte textuur met een licht aroma.

Als je maximaal volume wilt breng je deze wax het beste aan op droog haar. Opvallend is dat de Tigi matte wax zich makkelijk in model laat kammen, in tegenstelling tot de wat zwaardere wax die we eerder hebben getest.

Lees ook:  Murray's Superior Pomade

De wax heeft zoals de naam duidelijk aangeeft een matte finish. Daarbij heeft deze wax vochtwerende bestandsdeeltjes waardoor nat herfstweer niet gelijk impact heeft op je ochtendhumeur ;-).

Uitwassen is gelukkig ook geen probleem, zelfs met alleen water.

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

4 outfit tips om stijlvol naar kantoor te gaan

De beste wijn voor bij een kaasfondue avond

Waarom wordt eilandhoppen steeds populairder?

Het kiezen van het juiste horloge

© Trendheads - 2023
Made with
Web Wings