Trendheads Reward club

21 maart 2018
1
Reward club barbershop

Reward club: loyaliteit moet beloond worden.

Zelfvertrouwen is een krachtige overtuiging en dat begint met persoonlijke verzorging. Een goede eerste indruk is van essentieel belang om succesvol te zijn en geluk in relaties en carrière volgen dan vanzelf.

Ons doel is jou te helpen om van elke situatie waar jij waarde aan hecht een succes te maken. Dat doen we door het delen van informatieve artikelen, persoonlijk advies en premium producten rondom persoonlijke verzorging.

Middels de Reward club willen wij onze wederzijdse waardering laten blijken voor het vertrouwen dat je in ons neemt door aankopen te doen in de Trendheads webshop. Loyaliteit is in onze optiek de beste fundering voor een goede relatie en dat willen we op deze manier benadrukken.

Je spaart automatisch credits door aankopen te doen en door reviews te plaatsen. Credits kun je vervolgens naar wens verzilveren tegen exclusieve producten, behandelingen en kortingen.

Credits sparen

Credits worden automatisch aan je account toegewezen zodra je bent ingelogd en er zijn verschillende manieren om credits te sparen:

  • €1 = 1 credit. Je ontvangt per euro dat je spendeert 1 credit.
  • Join the club. Je hebt een account nodig om credits te ontvangen en door te registreren ontvang je 25 credits.
  • Product reviews. Deel jouw ervaring over de items die je hebt gekocht zodat je tevens anderen helpt bij het kiezen van de juiste producten. Een review achterlaten levert 50 credits op.
  • Tell-a-friend. Tevreden over ons? Vertel het door aan een vriend of vriendin en je ontvangt 100 credits zodra zij een bestelling plaatsen.
Lees ook:  De trend om deze zomer cool te blijven

Credits verzilveren

Er zijn drie verschillende rewards die je kunt verzilveren met je gespaarde credits:

  • Trendwatcher: 100 credits. Je ontvangt €5 korting op je winkelmand tegen het verzilveren van 100 credits.
  • Trendsetter: 250 credits. Als je voor de Trendsetter reward kiest ontvang je bij je eerstvolgende bestelling een exclusief product t.w.v. €15.
  • Trendhead: 500 credits. Verwen jezelf op een authentieke behandeling bij een van de aangesloten barbiers. Kies er voor om je baard te laten trimmen of geniet van een traditionele scheerbeurt, inclusief pre-shave, clean shave en after shave.

Beginnen met sparen

Credits worden automatisch toegewezen aan je account maar daarvoor moet je wel ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of je account te registreren.

Bekijk het huidige saldo op je account hier.

Lees de Reward club pagina voor uitgebreide info en spelregels.

Have a great looking day.

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

4 interessante Android-smartphones die in 2023 gaan uitkomen

Welk soort ondergoed past het beste bij mij?

Waarom Limburg een populaire vakantiebestemming is geworden

Stoere baby namen voor je zoon

© Trendheads - 2023
Made with
Web Wings