Trends op de werkvloer

22 maart 2022
3
vog

Tegenwoordig is het belangrijk dat je op een veilige, comfortabele en goede werkplek kunt werken. Het is natuurlijk van belang dat je een maandelijks inkomen hebt en geld kunt verdienen, maar dat is toch niet het belangrijkste. Je kent de vraag vast wel: “Liever een hoger loon dan een fijne werkplek, of liever een fijne werkplek en een lager loon?”. Meningen zijn daarover verdeeld, maar het hoeft niet zo te zijn dat je moet kiezen. We zitten ondertussen al in het jaar 2022 en we ontwikkelen steeds meer, net zoals het belangrijk is om ook de werkplekken te ontwikkelen tot een fijne omgeving voor je werkzaamheden. Dit zijn dé 3 trends voor op de werkvloer!

Groen moet je doen!

Het is algemeen bekend dat planten goed zijn voor de gezondheid, planten zetten koolstofdioxide om in zuurstof! Alleen is het niet alleen fysiek gezond, maar mentaal hebben planten ook een positieve invloed. Het is bewezen dat de aanwezigheid van planten blije emoties creëert en ze je in een positieve stemming brengen. Begin dus met het plaatsen van planten in je werkomgeving, of stel het voor bij je werkgever!

Lees ook:  Er goed uitzien op jouw schoolfoto

Coachend leiderschap

Ieder bedrijf heeft een directeur of baas die werkzaamheden bepaald die jij moet uitvoeren. Ze zorgen ervoor dat het werk gedaan komt en dat jij niet treuzelt en je deadlines haalt. Het leiderschap is heel belangrijk, maar het is ook belangrijk dat ze je motiveren en ‘coachen’. Als werkgever kun je vaker checken of je personeel zich nog prettig voelt en of privé ook alles goed gaat (je hoeft niet in details te vragen natuurlijk)! Als je werknemers zich begrepen en gemotiveerd voelen zullen ze ook beter presteren op de werkvloer.

Betrouwbare collega’s

Het is belangrijk dat je je niet alleen voelt op de werkvloer en dat je met je collega’s goed kunt omgaan! Pesten op de werkvloer komt helaas zeer vaak voor, en dit wil je natuurlijk voorkomen! Bij het aannemen van werknemers moet er net zo goed gekeken worden naar de persoon zowel als naar de diploma’s en vaardigheden, je wilt niet dat je nieuwe werknemer opeens andere werknemers gaat lastigvallen of bedrijfsgeheimen gaat lekken! Check daarom goed het CV hoe ze zichzelf beschrijven, check naar een VOG want een VOG geeft je meer zekerheid, en plan als het nodig is een tweede gesprekje om de persoon nóg beter te leren kennen!

Lees ook:  5 belangrijke technologie trends in 2022

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

4 interessante Android-smartphones die in 2023 gaan uitkomen

Welk soort ondergoed past het beste bij mij?

Waarom Limburg een populaire vakantiebestemming is geworden

Stoere baby namen voor je zoon

© Trendheads - 2023
Made with
Web Wings