Deze trends geven jou een geweldig seksleven

28 juni 2022
420
realistische dildo's

Veel relaties vinden het moeilijk om open over het seksleven te praten. Maar een goed seksleven in een lange relatie is iets waar zeker aan gewerkt zal moeten worden. Naast praten over jullie seksleven is het ook belangrijk om nieuwe dingen uit te proberen en jullie seksualiteit te blijven verkennen. Hier zijn daarom enkele trends die je een geweldig seksleven zullen geven!

Een trio? Of een realistische dildo

We begrijpen heel goed dat jullie wellicht niet staat te springen om iemand anders uit te nodigen in jullie slaapkamer (al mag dit zeker wel). Dat betekent echter niet dat jullie geen plezier kunnen hebben met een beetje extra. Realistische dildo’s zijn een goede manier om het gebruik van speeltjes in de slaapkamer te introduceren.

Speeltjes voor mannen

Realistische dildo’s kunnen uiteraard door mannen en vrouwen gebruikt worden, maar er zijn nog veel speeltjes waar mannen plezier aan kunnen hebben. Het is tegenwoordig ontzettend gebruikelijk om ook de mannelijke G-spot te verkennen. Een leuke manier is door middel van speeltjes waar dit mee gestimuleerd wordt.

Vibrerende eitjes

Iedereen kent tegenwoordig wel het vibrerende eitje. Maar wist je dat vibrerende eitjes een flinke ontwikkeling hebben doorlopen de afgelopen jaren? De vibrerende eitjes van tegenwoordig zijn namelijk met een app te besturen, ideaal voor stoute gelegenheden of een langeafstandsrelatie. Daarnaast kunnen vibrerende eitjes een leuke toevoeging zijn aan de vrijpartij, ook mannen kunnen hier hoogtepunten van bereiken! PS. Ook voor mannen zijn er tegenwoordig op afstand bestuurbare toys!

Lees ook:  Mannen mode trends

Samen masturberen

Veel stellen doen tegenwoordig samen masturberen. Dit is niet alleen ontzettend opwindend, het is ook heel goed voor de band en de openheid tussen jullie beiden. Samen met de speeltjes kunnen jullie kijken hoe jullie beide genieten en leren jullie elkaar en jezelf ook nog eens beter kennen.

Rollenspellen

Rollenspellen zijn al jaren populair en gaan nu naar een nieuw level. Veel koppels beginnen tegenwoordig online al met een nieuw personage voor hun rollenspel. Ze spreken dan af via hun rollenspel accounts en doen alsof ze elkaar voor het eerst ontmoeten, of een ander scenario dat zij uitspelen. Rollenspellen houden het spannend en kunnen ervoor zorgen dat jullie meerdere fantasieën uitspelen.

Shibari/bondage

Dankzij de films en boeken van fifty shades is bondage ook in populariteit gestegen. Koppels verdiepen zich in de bondage kunst shibari, waarbij touwen en symmetrie worden gebruikt als voorspel. Ook experimenteren steeds meer stellen met het vastbinden van de partner, blinddoeken of de mond snoeren doormiddel van een gag.

Dom/sub

Veel stellen weten wie de dominante rol speelt en het voortouw neemt en wie niet. Maar wellicht willen jullie dit wel eens wisselen maar wordt hier niet over gesproken? Door de eerder genoemde speeltjes en spelletjes uit te proberen kunnen jullie erachter komen of ook dit past bij jullie. Misschien vind je partner of jij het wel heel opwindend om verteld te worden wat ze moeten doen of andersom. Dit hoeft niet gelijk extreem te worden getest, het kan beginnen met enkele opdrachten of het laten vastbinden en wellicht uitgroeien tot meer.

Lees ook:  Je mancave winterproof maken

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

De langdurige voordelen van avontuurlijke vakanties

Wat kun je verwachten als je vader wordt?

De rol van edelstenen in luxe horloges

Italiaanse herenkapsels: een gids

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings