Unieke baardstijlen voor 2022

10 januari 2022
500
kozijnen vervangen

Een baard is de perfecte manier om een unieke look te creëren. Je bent vaak al herkenbaar aan je baard en hoe je deze styled. Waarschijnlijk kies je dan ook een stijl die goed bij je past en vind je het lastig een nieuwe look te kiezen. Gelukkig is daar het nieuwe jaar om je te helpen met een vernieuwing. Het nieuwe jaar staat in het teken van opnieuw beginnen. Daar horen natuurlijk ook de nodige veranderingen bij, denk aan de kozijnen vervangen, het huis opnieuw verven en jawel een nieuwe baardstijl uitkiezen. We benoemen een aantal leuke, unieke baardstijlen van 2022. Misschien zit jouw nieuwe stijl er wel bij!

Korte stoppelbaard

De stoppelbaard is dit jaar weer terug van weggeweest. De stijl heeft een nét wat stoerdere look dan een ‘bare face’. Ook heeft de stoppelbaard een professionele uitstraling, waardoor deze look perfect is om naar het werk te dragen. De stoppelbaard is perfect voor ieder type gezicht en stijgt daarom in populariteit. Het bijhouden is nog makkelijker dan de kozijnen vervangen, je hoeft enkel 2 á 3 dagen je snor of baard niet te scheren.

Lees ook:  Een (succes)volle baard groeien

Van Dyke baard

Wanneer je een smalle kin hebt, dan is deze baardstijl zeer geschikt voor jou. De stijl is vernoemd naar een schilder uit de 17e eeuw. Je hebt de stijl vast wel eens langs zien komen, bekende mensen als Johnny Depp en Robert Downey Jr. dragen deze stijl namelijk ook. Deze stijl is een combinatie van een sik en een snor, waarbij beide elkaar niet raken. De snor wordt in een rechte lijn naar onder geschoren en de sik in een V-vorm. Verwijder alle andere haren, zodat je gezicht verder kaal en glad is.

kozijnen vervangen

Volle baard

De volle baard is een stijl die eigenlijk nooit uit de mode gaat. Deze stijl is bij verschillende bekende mensen te zien, maar ook op straat kom je ‘m vaak tegen. De naam zegt het eigenlijk al een beetje; deze stijl bestaat uit een baard, snor en bakkebaarden. Kortom, alles om een mooie, volle look te creëren. Het fijne aan dit type baard is dat deze voor ieder gezichtstype geschikt is. Bijhouden doe je gemakkelijk door haar op de wangen en in de nek weg te halen. Je kan de baard zo lang maken als je wilt, maar let er met kozijnen vervangen wel op dat je haren nergens tussen komen.

Lees ook:  Geschiedenis van de baard

Middellange stoppelbaard

Niet alleen de korte stoppelbaard, maar ook de middellange stoppelbaard is dit jaar weer helemaal in. Deze stijl geeft een nonchalante uitstraling, maar blijft wanneer deze goed bijgehouden is nog steeds de perfecte werkbaard. Om deze look te creëren moet je je baard en snor net wat langer doorgroeien. Let er wel op dat je middellange stoppelbaard niet te warrig en onverzorgd wordt. Houdt deze goed bij en trim eens in de zoveel tijd je baard bij. Zet in dit geval de trimmer in op 3 – 5 mm.

kozijnen vervangen

Recent

Hoe je als man geld kunt besparen, 3 tips!

Thuiswerken met kinderen? Deze tips kan je goed gebruiken!

Mannen en hun liefde voor auto’s

Waarom beginnen er mensen met roken?

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings