WINACTIE: Baardverzorging set voor de herfst

16 oktober 2017
4
Baardverzorging set winactie

Winactie baardverzorging set

Het is herfst en dat betekend dat de baard en onderliggende huid van baarddragende mannen wel wat extra verzorging kan gebruiken. Omdat we graag mensen blij maken verloten we daarom als setje t.w.v. €30:

De baardolie en snorwax van Crux bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten, ruiken heerlijk en geven zowel de baardharen als huid optimale verzorging. De baardharen glanzen en zijn merkbaar zachter. De snorwax heeft een lichte hold en is daarom ideaal om opstandige haren in bedwang te houden.

Update 01-11-2017: de winaars zijn inmiddels bekend en de beard care setjes zijn opgestuurd. Aan iedereen: dank voor de enthousiaste berichtjes en interesse!

Meedoen?

Like dan onze Trendheads facebook pagina en laat een berichtje achter op onderstaande post of tag je baarddragende partner, vriend of familie wie jij me deze set blij wilt maken.

We kiezen 5 winnaars uit likes én tags dus met beide vergroot je je winkans.

De post om in te taggen en pagina te liken:

Deze winactie loopt tot 31 oktober en we maken de winnaars op onze Facebook pagina bekend.

Lees ook:  Een (succes)volle baard groeien

Good luck!

Baardverzorging

Crux Supply Co.

Crux Supply Co. is een organisch grooming merk en gebruikt uitsluitend natuurlijke ingrediënten in haar producten. Crux Supply Co. producten typeren zichzelf door aardse en natuurlijke geuren.

Crux Supply Co. is nieuw in Nederland en exclusief bij ons te koop dus we vonden de herfst een uitermate goed moment om onze trouwe lezers een kadootje te doen.

-Trendheads

Baardverzorging

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

4 interessante Android-smartphones die in 2023 gaan uitkomen

Welk soort ondergoed past het beste bij mij?

Waarom Limburg een populaire vakantiebestemming is geworden

Stoere baby namen voor je zoon

© Trendheads - 2023
Made with
Web Wings