Zakelijke kapsels voor mannen

21 januari 2022
485
salarisadministratie uitbesteden

Er wordt vaak gezegd dat kleding het succes maakt, maar natuurlijk kan het kapsel niet vergeten worden. Beeld je maar eens in dat een man er tiptop uitziet, maar zijn haar helemaal in de war zit. Dat is natuurlijk geen gezicht en moet ten alle tijden voorkomen worden. Er zijn kapsels die eigenlijk altijd wel goed zitten (denk aan gemillimeterd haar), maar er zijn genoeg kapsels die nét wat professioneler kunnen. Hieronder geven we je een aantal zakelijke kapsels voor mannen.

Zijkant kort, bovenop lang

Een kapsel die het eigenlijk overal wel goed doet is het kapsel met aan de zijkanten kort en aan de bovenkant lang. Let er wel goed op dat je bij dit kapsel de huid niet zichtbaar maakt. De zijkanten mogen zeker een stuk korter, maar er mogen geen kale plekken of huid te zien zijn. Geef dit van te voren goed aan bij de kapper, zodat hij weet welke kam er gebruikt moet worden. Daarnaast kan de bovenkant echt wel een stuk langer zijn. Wanneer je dat haar naar boven of naar de zijkant kamt, dan heb je al snel een zeer professionele en zakelijke look. Meer inspiratie voor halflange mannenkapsels vind je hier.

Lees ook:  Welk soort ondergoed past het beste bij mij?

Lange haren aan alle kanten

Natuurlijk kan een kapsel met lange zijkanten ook zeer professioneel zijn. Hierbij gaat het om de manier waarop je de stijl draagt en verzorgt. Een kapsel met lang haar zul je naar achter moeten kammen of kiezen voor een scheiding in het midden. Het is belangrijk dat het haar gedurende de hele dag goed blijft zitten, zonder dat je er constant aan moet zitten. Kies daarom voor goede styling producten die een langdurig effect hebben. Wil je een kleine variatie uitproberen? Strijk dan de eerste lok een beetje naar de zijkant.  

Kort en simpel

Heb je geen zin om iedere morgen lang voor de spiegel te staan? Kies dan voor een gemakkelijk kapsel in de vorm van gemillimeterd haar. Wanneer het iets langer wordt zul je een beetje styling producten erin moeten doen, maar dat is niet noodzakelijk. Maak het jezelf nog makkelijker door ervoor te kiezen om salarisadministratie uitbesteden. Wanneer je salarisadministratie gaat uitbesteden bespaar je jezelf nog meer tijd. Jij bent natuurlijk meer bezig met je eigen taken, outfits en haarstyling. Salarisadministratie uitbesteden zorgt ervoor dat je meer tijd hebt om taken op te pakken waar je grote stappen uit kunt halen.

Lees ook:  Droogshampoo voor mannen? Jazeker!

Gekruld haar

Krullend haar kan een hele uitdaging zijn, maar wanneer op de juiste manier gestyled, geven ze een hele modieuze look. Hierbij kan je ervoor kiezen om de zijkanten korter te maken of alles even lang te maken. Let er goed op dat het kapsel niet rommelig wordt. Ga opzoek naar de beste styling producten, zodat je krullen mooi uitkomen en de hele dag goed blijven zitten. Het zal even duren voordat je het helemaal goed onder de knie hebt. Oefen daarom goed thuis of vraag je kapper om advies.

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

Het verschil tussen dun en dik haar

Zo zorg je voor een gezonde en glanzende huid

Ontdek de kunst van stukadoren

Een telefoonhoesje voor iedere man

© Trendheads - 2023
Made with
Web Wings