Audiotrends

6 januari 2022
318
jbl go oplader

Het is altijd weer een verrassing wat het nieuwe jaar gaat brengen. In 2021 waren er wel duidelijk trends zichtbaar op audiogebied. Producten die al in 2016 in de markt zijn gezet, zijn nu een onderdeel van het leven. Deze producten lijken nu zelfs al niet meer weg te denken, in het dagelijks leven van heel veel mensen. Bijzonder dat sommige schijnbaar kleine veranderingen zoveel het beeld veranderen. Hier hebben we het over drie trends die bijna niemand zijn ontgaan.

jbl go oplader

AirPods

De draadloze oordopjes van Apple zijn niet meer weg te denken uit de wereld. Als je nu nog niemand hebt gezien, die met de draadloze oordoppen van Apple rondloopt, lig je waarschijnlijk al geruime tijd onder een steen. De Airpods hebben een herkenbaar design dat mensen direct verbinden aan Apple. Met deze oordopjes kan men via bluetooth muziek luisteren. Als je de Airpod uit jouw oor haalt gaat de muziek op pauze. Je kunt de muziek ook stopzetten door twee keer op een oordop te tikken.

Typisch voor een Appleproduct kunnen er met Airpods ook extra functies beschikbaar worden gesteld als je ze koppelt met bepaalde Apple apparaten. Appleproducten bieden veel voordelen, de airpods zijn voor een Appleproduct behoorlijk universeel. Ze kunnen namelijk gebruikt worden voor elk apparaat met bluetooth. Misschien wordt het nog eens een trend van Apple, producten met meer mogelijkheden voor een universele toepassing. Dat zou fijn zijn voor de gebruikers en de rest van de leveranciers van technologische producten.

Lees ook:  De populairste ICT banen voor mannen
jbl go oplader

JBL speaker

JBL speakers zijn ontzettend populair. De speakers hebben een handzaam formaat en desondanks ook nog een geweldige geluidskwaliteit. Voor wie geen dure muziekinstallatie wil of kan kopen voor in huis, is dit de ideale speaker. Het is ook een fijne speaker om mee te nemen op vakantie. Het bijzonder van de JBL-speaker is wel het kenmerkende uiterlijk. Het is een soort rol, met daarbij duidelijk zichtbaar het logo van JBL.

Jbl go oplader

Natuurlijk hoort bij een goede jbl speaker een goede jbl go oplader. Het is met audio altijd fijn om een reserve snoer en oplader te hebben. Daarom is het ook slim om een jbl go oplader snoer erbij te kopen. Het is trouwens niet alleen handig om een jbl go oplader te kopen, met een mobieltje is het ook handig om een extra oplader in huis te hebben.

jbl go oplader

Platenspeler

Wie had dit gedacht? Oude tijden herleven. Nog steeds worden er steeds meer draaitafels gekocht. Er komen ook steeds vaker special editions uit in vinyl. Daarbij wordt de kwaliteit van de platenspelers beter. Dat is ook wel nodig, toen de platenspelers in het begin weer in opmars kwamen, waren ze vooral voor de retroliefhebbers interessant. Toen ging de aandacht meer uit naar het design dan dat er werd gelet op de kwaliteit van de platenspeler.

Lees ook:  Snor

Recent

Hoe je als man geld kunt besparen, 3 tips!

Thuiswerken met kinderen? Deze tips kan je goed gebruiken!

Mannen en hun liefde voor auto’s

Waarom beginnen er mensen met roken?

┬ę Trendheads - 2024
Made with
Web Wings