Wie zijn wij?

Wij zijn Trendheads en wij willen jou helpen met het creëren van zelfvertrouwen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat zelfvertrouwen een krachtige overtuiging is, die elke man aantrekkelijker maakt. Zelfvertrouwen begint vaak met persoonlijke verzorging. Hierdoor maak je een goede eerste indruk en een goede eerste indruk is van essentieel belang om succesvol te zijn. Wat ‘succesvol zijn’ inhoudt, is voor iedereen anders.

Wij geloven dat iedere man, ongeacht zijn achtergrond of sociale status, zelfvertrouwen kan uitstralen en daarmee op zijn manier aantrekkelijk en succesvol kan zijn.
Als we het over ‘aantrekkelijk zijn’ hebben denken we al snel over ons uiterlijk, maar wij vinden het innerlijk veel belangrijker.

Dit is dan ook de reden dat we samenwerken met andere platformen zoals www.paradijsvogelsmagazine.nl en www.mind-setters.com voor het delen van interessante content over de nieuwste trends voor de echte man!
Een trend is namelijk iets van nu en zou dus direct vastgesteld en beschreven moeten worden. Zoals fashion trends, verzorgings- en lifestyle trends, maar ook de trend van een statement maken.

Een statement van wie je bent met een uitstraling die reflecteert wie je bent. Een uitstraling die past bij je karakter en waarmee jij jezelf identificeert. Wij zijn ervan overtuigd dat je met alle content op Trendheads zelfvertrouwen creëert.

We produceren dan ook sinds 2016 diepgaande en eerlijke content over allerlei verschillende Trends. Hiermee hebben we al veel mannen geholpen met het vergroten van hun zelfvertrouwen en bereiken we inmiddels meer dan 250.000 mensen per jaar.

HAVE A GREAT LOOKING DAY!

Onze auteurs

Trendheads bestaat uit een club van gepassioneerde schrijvers die middels hun expertise of interesse een bijdrage leveren aan de content op dit platform. Wil je ook deel uit maken van dit team? Neem dan contact met ons op.
© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings