De baardgroei versnellen gids

19 januari 2021
524
Baardgroei versnellen

In dit artikel lees je over oorzaken en oplossingen om je baardgroei te versnellen, op een natuurlijke manier en met behulp van serums en baardgroei middelen.

Selecteer jouw situatie. Ik heb last van:

Weinig tijd? Wij adviseren je om het veilige en zeer effectieve Neofollics baardgroei serum te proberen. Bewezen resultaat binnen 3 maanden, gratis verzending vanaf €35, niet goed geld terug garantie.

Neofollics baardgroei serum

Een droge huid

Zit je inmiddels 2-3 maanden in het groeiproces en merk je dat je nog steeds geen volle baard hebt?

Een probleem dat hiervoor kan zorgen is het hebben van een uitgedroogde huid. Dit heeft namelijk negatieve gevolgen als het gaat om het laten groeien van een volle baard.

Haarzakjes bevinden zich namelijk in de huid en deze worden gevoed door zuurstof in het bloed. Tevens is het vochtgehalte in de huid waar de haarzakjes zich bevinden ook veelbepalend.

Dit wordt op peil gehouden door vetkliertjes die talg produceren. Op het moment dat je baard gaat groeien, dan zal dit ervoor zorgen dat er lichaamseigen vetten en talg wordt opgenomen in de baard (in plaats van door de huid), waardoor het vochtgehalte in de huid uit balans is.

Je haarzakjes functioneren dan minder omdat zij niet de nodige voedingsstoffen krijgen. Dit resulteert weer in een droge huid en minder baardgroei.

Mocht jij last hebben van een droge huid en wil jij dit tegen gaan? Dan zijn er gelukkig een aantal producten die jou hierbij kunnen helpen. Denk hierbij aan baardolie, dit product zinkt in de huid en de baardharen.

Dit zorgt er weer voor dat het vochtgehalte optimaal blijft en je geen droge huid krijgt. Een andere oplossing is het regelmatig kammen van de baardharen, hierdoor worden de haarzakjes geprikkeld.

Lees ook:  Baardverf tips voor optimaal resultaat

→ Lees ook: onze uitgebreide baardolie gids + top 5 beste baardolie van dit moment.

Een baard met kale plekken

Een ander veelvoorkomend probleem waar mannen last van hebben is een baard met kale plekken.

Heb jij een baard met kale plekken en baal jij hier flink van? Ook dan zijn er gelukkig manieren om dit op te lossen:

  • Je baard langer late groeien zodat de langere haren kale plekjes bedekken
  • Een natuurlijk baardgroei serum proberen

Baardharen groeien zoals je inmiddels weet uit haarzakjes. Je genen bepalen echter hoeveel haarzakjes jij hebt en of deze gelijkmatig zijn uitgespreid over je wangen, nek en kaak.

Het komt bij de meeste mannen voor dat er plekjes zijn waar het aantal haarzakjes minder is en daardoor zie je dus kale plekken.

Een simpele oplossing is om je baardlengte langer te laten groeien zodat de omliggende baardharen de kale plakken bedekken.

Als da niet lukt dan biedt een baardgroei serum zoals het Neofollics Beard growth serum uitkomst. Dit unieke serum met 7% Neoxyl geeft resultaat binnen 3 maanden, is uiterst veilig en stimuleert op een gezonde manier baardgroei.

Neofollics baardgroei serum

Geen lange baard

Een ander probleem waar veel mannen last van hebben is dat de baardharen niet langer willen groeien na een bepaalde lengte.

Onderstaand lees je aantal hulpmiddelen zoals serums en hormoonformules die de ondersteuning van de baardlengte helpen.

Baardgroei versnellen lange baard

Baardgroei versnellen op een veilige manier

Lukt het jou niet om jouw baard op natuurlijke wijze voller te laten worden?

Dan zijn er gelukkig nog andere manieren. Je kunt je baard namelijk ook laten groeien met niet natuurlijke middelen. Ben jij benieuwd welke middelen dit zijn? Lees dan verder!

Lees ook:  Baard onderhouden: De beste tips en adviezen!

Neofollics baardserum

Het haargroei stimulerende baardserum van Neofollics is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en geeft geen bijwerkingen.

Dit serum is dus een veilige manier om baardgroei te versnellen.

De bewezen en vrijwel natuurlijke ingrediënten zijn zorgvuldig gedoseerd en deze krachtige formule is specifiek samengesteld om baard haren sneller te laten groeien.

Het belangrijkste complex is Neoxyl, welk bewezen effectiever is dan Minoxidil.

Het serum is makkelijk aan te brengen en trekt snel in. Verder heeft het serum een frisse geur.

Het serum is dus niet alleen haargroeistimulerend maar ook verzorgend en gaat baardroos en jeuk tegen. Hiermee is dit hét ultieme verzorgingsproduct voor je baard.

baardgroei versnellen
Koop neofollics baardgroei serum €29,95, niet goed geld terug garantie

Minoxidil

Dit middel is ideaal voor mensen die weinig baardgroei hebben. Mocht jij weinig baardgroei hebben, dan is dit middel dus zeer geschikt voor jou.

Het is wel belangrijk om te weten dat er geen klinische onderzoeken naar dit product gedaan zijn. Echter hebben veel mensen dit uitgeprobeerd en vaak lijkt dit middel te werken.

Zo is er bijvoorbeeld uit een onderzoek gebleken dat het gezichtshaar in een periode van 1 tot 6 maanden flink is gegroeid.

Dit klinkt natuurlijk super, echter is het verstandig om eerst een bezoek te brengen aan je huisarts voordat je dit middel tot je neemt.

Niet voor iedereen pakt dit middel namelijk goed uit, het kan namelijk gevaarlijk zijn omdat er een aantal bijwerkingen zijn.

Voorbeelden van bijwerkingen die door minoxidil kunnen ontstaan zijn roos, een jeukende huid, brandende ogen en irritatie.

Mocht jij last hebben van een van deze klachten, dan is het aan te raden om meteen met dit middel te stoppen.

Lees ook:  Kaal + baard advies en inspiratie

Heb jij hier geen last van? Dan kan dit middel jou zeker helpen bij het krijgen van een vollere baard.

Biotine

Mocht jij op zoek zijn naar een vitamine B8 supplement dat jouw baardgroei kan bevorderen, dan is biotine een mooie mogelijkheid. Dit middel is goed in te nemen door middel van voeding.

Denk hierbij aan noten en aan zuivel. Weet wel dat dit middel de baardgroei niet stimuleert. Het zorgt ervoor dat je haaruitval beperkt. Te weinig Vitamine B8 zorgt namelijk voor uitval van de haren.

Biotine B8 baardgroei versnellen
koop biotine voor haargroei €16,95

Dermarollers

Dermarollers zijn erg geliefd bij veel mensen die een vollere baard willen krijgen.

Mocht jij dit product willen gebruiken, dan is het wel verstandig om dit samen met een product te gebruiken dat baardgroei stimuleert.

Een mooi voorbeeld van zo’n product is het al eerder omschreven minoxidil. Met de dermaroller zelf zorg je voor minuscule gaatjes die in de huid worden geprikt, dit stimuleert de betreffende doorbloeding.

Dit is dus alleen nuttig wanneer je dit combineert met een product dat de baardgroei stimuleert.

Dermaroller baard
koop dermaroller voor de baard €14,95

Samenvatting

Het krijgen van een volle baard is iets dat genetisch is bepaald. Gelukkig heb je bovenstaand kunnen lezen dat er veel manieren zijn om baardgroei te bevorderen.

Dit kan op zowel natuurlijke als onnatuurlijke wijze.

Het is aan jou om te bepalen welke middelen voor jou het beste werken en of dit de moeite waard is.

Wij hopen in ieder geval dat jij wat aan bovenstaande tips hebt en dat het jou uiteindelijk lukt om een volle baard te krijgen.

Vergeet echter niet dat dit een proces is, je kunt dit versnellen maar dit gebeurt niet van de een op de andere dag.

Recent

Hoe je als man geld kunt besparen, 3 tips!

Thuiswerken met kinderen? Deze tips kan je goed gebruiken!

Mannen en hun liefde voor auto’s

Waarom beginnen er mensen met roken?

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings