Boldking review

21 juli 2020
363
Boldking review

Het is tijd voor onze Boldking review! Benieuwd naar de producten van Boldking en onze ervaringen met het assortiment van Boldking?

In dit artikel lees je alles over de producten, wat we ervan vinden en hoe je op de meest voordelige manier aan kwalitatief hoogwaarde producten van Boldking kunt komen.

Wij staan er al sinds 2016 om bekend om messcherpe reviews en koopgidsen te schrijven over producten die wij zelf getest en ervaren hebben en die je meer inzicht geven in prijs-kwaliteit verhouding, praktische extra’s en de beste deals om op een voordelige manier alleen de beste producten in huis te halen.

Deze review bestaat uit een opsomming van het productportfolio, wat achtergrond over het bedrijf en een aantrekkelijke kortingsactie.

We adviseren dan ook om de hele review rustig door te nemen om zo een goed beeld te krijgen van Boldking en de Boldking producten.

Boldking review – het bedrijf

Voordat we de Boldking review vorm geven door de producten in het assortiment aan te stippen, nemen we eerst een moment om naar het bedrijf achter de schermen (of de mesjes) te kijken.

Boldking startte in 2013 een charme-offensief door de strijd met de grote merken Wilkinson en Gilette aan te gaan door scheermesjes aanzienlijk scherper geprijsd aan te bieden dan de grote concurrenten.

Naast losse producten staat Boldking ook bekend om een introductie-verpakking die Boldking The Kit heet. Verder bieden ze ook nog een abonnement aan die periodiek producten aan huis bezorgt. Deze dienst hebben ze BoldkingRepeat genoemd.

Boldking scheermesjes

De Boldking scheermesjes bestaan uit een set van vier mesjes met elk drie individuele vlijmscherpe mesjes.

Er zit relatief veel ruimte tussen de mesjes, waardoor het eenvoudig schoon te maken is en is daarmee erg eenvoudig in het onderhoud.

Lees ook:  Wishlist: wereldreiziger cadeau inspiratie

Door de positionering van de mesjes ten opzichte van elkaar én de flexibiliteit van de mesjeshouder, is het scheerresultaat zeer prettig voor de huid, bereik je moeiteloos de meest lastige plekken en scheer je elk oppervlakte in één keer moeiteloos glad.

De scheermesjes klik je in een handomdraai in de stevige en rubberen houder die voorzien is van een zuignap.

Zo heb je de houder altijd bij de hand. Door de vorm en het materiaal ligt de houder lekker in de hand en heeft hij veel grip.

De mesjes zijn verkrijgbaar vanaf €10 en zijn daarmee aanzienlijk goedkoper dan de scheermesjes van Gilette en Wilkinson.

Ook de houder is verkrijgbaar voor €10. Je kunt natuurlijk ook met de Boldking The Kit aan de slag, waar je voor €15 een houder, een mesje, de scheergel en de aftershave cream in huis haalt.

Boldking test

Natuurlijk is het interessant om te lezen hoe een aanbieder zijn eigen producten omschrijft, maar bij Trendheads gaan we graag nog een stapje verder.

Tijd om in onze Boldking review de producten dus zelf eens uit te testen en te kijken waar wij tegenaan lopen tijdens de Boldking test!

Scheerresultaat

Misschien wel het allerbelangrijkste: het scheerresultaat van de Boldking scheermesjes. Want goedkoop of duurkoop, áls je als man een product aanschaft dan moet het natuurlijk wel doen waarvoor je het aanschaft.

Goed nieuws: het resultaat mag er zijn! De mesjes zijn inderdaad vlijmscherp en doordat de mesjes zich aanpassen aan de vormen van je gezicht en lichaam weten de scheermesjes zelfs de meest lastig te bereiken haartjes nog in één scheerbeweging weg te halen.

Geen irritatie of bultjes na het scheren, ook niet onder de oksel en op andere plekken op het lichaam.

Lees ook:  Nat scheren stap-voor-stap gids (update)

Hoe lang te gebruiken

Onze ervaring is dat de gemiddelde mesjes (met dagelijks gebruik) van Boldking zo’n 3 tot 4 weken meegaan.

In vergelijking tot hun concurrenten (Gilette en Wilkinson) komt dat allemaal aardig met elkaar overeen. Misschien dat je met mesjes van Gilette en Wilkinson een weekje langer doet, maar veel meer ontloopt elkaar dat niet.

Overigens zijn we wel sneller geneigd om de mesjes van Boldking iets eerder te vervangen dan de mesjes van Gilette en Wilkinson, maar dat komt vooral omdat de mesjes goedkoper zijn, waardoor je minder de noodzaak voelt om te lang door te blijven scheren met botte scheermesjes in een poging geld te besparen.

De prijs/kwaliteit-verhouding

Over de prijs/kwaliteit-verhouding kunnen we kort zijn: voor het geld hoef je het niet te laten.

Wat dat betreft heeft Boldking de daad bij het woord gevoegd en met een zeer betaalbaar alternatief op de grote merken toch een kwalitatief hoogwaardig mesje op de markt gebracht.

Voor een tientje ben je een kwartaal verzekerd van een uitstekend scheerresultaat.

De Boldking scheergel

Natuurlijk hebben we niet alleen de scheermesjes getest, maar zijn we meteen even voor de Boldking The Kit gegaan, waardoor we ook in staat zijn om de scheergeld en de aftershave cream even uit te proberen.

De Boldking scheergel doet op zich zijn werk prima. De gel zet de haartjes keurig overeind en draagt bij aan een glad scheerresultaat.

Tegelijkertijd is de geur iets wat je moet liggen. Volgens Boldking komt de geur voornamelijk af van cactus-olie.

De ingrediënten zijn natuurlijk en organisch en de gel komt in een plastic en recyclebare verpakking, waarmee je bijdraagt aan een klimaatneutrale toepassing.

Lees ook:  Hoe dit matras je kan helpen om je slaap te verbeteren

Mocht je dat wat minder interesseren, kun je je misschien ook richten op een wat goedkoper alternatief van de scheergel van Boldking.

Deze is met €8,50 niet per sé duur, maar wel prijziger dan goedkopere merken die een soortgelijk scheerresultaat bereiken.

De Boldking aftershave cream

De Boldking aftershave cream valt feitelijk in dezelfde categorie als de scheergel. Daarbij moeten we wel eerlijk zijn dat de aftershave cream van Boldking werkelijk fantastisch ruikt.

Toegegeven, ook dat is natuurlijk enorm subjectief, maar wij vinden hem in ieder geval heerlijk! Naast de aangename geur werkt de cream ook uitstekend en doet hij precies waar hij voor bedoeld is: het kalmeren en hydrateren van je huid na het scheren.

Boldking coupon

Omdat we bij Trendheads een groot voorstander zijn van kwalitatief goede spullen tegen een aantrekkelijke prijs, hebben we besloten om partner te worden van Boldking. Daarom mogen we nu een aantrekkelijke korting regelen op het assortiment van Boldking.

Bestel daarom vandaag nog de Boldking The Kit om kennis te maken met het assortiment van Boldking en ordeel zelf. Wij waren in ieder geval over de meeste producten van Boldking erg enthousiast en zien dezelfde beoordelingen ook terugkomen op onafhankelijke reviewsites als Trustpilot.

Boldking korting

Er komen regelmatig interessante kortingsacties voorbij bij Boldking. Wij adviseren dan ook om de website en de individuele producten van Boldking goed in de gaten te houden.

Maar ook zonder Boldking korting ben je over het algemeen niet bijzonder duur uit voor wat je ervoor krijgt.

Ben je dus op zoek naar een kwalitatief uitstekend en prettig geprijsd alternatief voor de grote merken op het gebied van scheermesjes? Dan ben je precies de doelgroep waarom Boldking ooit is begonnen met hun productlijn!

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

Het verschil tussen dun en dik haar

Zo zorg je voor een gezonde en glanzende huid

Ontdek de kunst van stukadoren

Een telefoonhoesje voor iedere man

© Trendheads - 2023
Made with
Web Wings