Goed uitziende werk/bedrijfskleding voor mannen

25 april 2022
321
werkkleding mannen

In de meeste gevallen waar mannen gebruik moeten maken van bedrijfskleding heeft het te maken met de veiligheid. Op kantoor komt het vrijwel nooit meer voor dat iedereen op dezelfde manier gekleed is. Daarom is het voor mannen dan ook heel erg belangrijk dat de kleding comfortabel en ook goed zit. Er zijn meerder aspecten waar de werkkleding van een man aan kan voldoen. Het kan gaan over de bovenkleding, broeken schoenen. Alles moet natuurlijk kloppen bij de werkkleding bij mannen. Hieronder worden een paar goede punten genoemd wat nu precies goed (uitziende) werkkleding voor mannen is.

Bovenkleding

De bovenkleding van mannen werkkleding kan bestaan uit verschillende onderdelen. Het meest voor de hand liggen is een doorsnee T-shirt. In de meeste gevallen heeft het bedrijf de textiel laten bedrukken. Maar nog meer kleding die hierbij hoort zijn bijvoorbeeld thermojassen, die ervoor zorgen dat er buiten in koude temperaturen ook nog buiten gewerkt kunnen worden. Thermojassen zeggen het natuurlijk al, maar deze zorgen ervoor dat de temperatuur van jouw lichaam wordt behouden, dus je jas zou in principe niet koud kunnen/mogen worden. Daarbij horen bij bovenkleding ook nog bodywarmers, werkvesten en truien en werkjassen. Deze kleding is allemaal geschikt als bedrijfskleding voor mannen.  

Lees ook:  Urban style dresscode

Werkkleding mannen

Broeken

Waarschijnlijk heb je het wel eens gezien, maar bij werkkleding bij mannen is het gebruikelijk dat er veel zakken in de broek zijn verwerkt, zodat hier veel spullen en gereedschap in kwijt kan. Bij werkbroeken wordt er onderscheid gemaakt tussen bermuda en spijkerbroek. Bermuda broeken zijn korte broeken voor mannen, voor de warmere dagen.

Schoenen

Bij werkschoenen is het eigenlijk vaak het belangrijkst dat de schoenen voorzien zijn van stalen neuzen. De reden hiervoor is voor het beschermen van je voeten wanneer een zwaar object op je voet zou vallen. Door de stalen neuzen wordt je voet niet aangetast. De kans dat je voet hierdoor gebroken of gekneusd wordt is hierdoor beduidend kleiner geworden. Mocht er namelijk een breuk vallen bij een van de werknemers dan wordt er naar het bedrijf gekeken, of het bedrijf er wel voor gezorgd heeft dat de veiligheidsmaatregelen in acht zijn genomen. Bij het niet dragen van werkschoenen, ondanks dat het bedrijf deze verplicht heeft gesteld kan de verantwoordelijkheid bij jou als werknemer gelegd worden.  

Regenkleding

Regenkleding spreekt natuurlijk voor zich. Deze kleding wordt door de werknemer gedragen wanneer de werknemers in de regen werkzaamheden moeten uitvoeren. De regenkleding zorgt ervoor dat de kleding die onder de regenkleding zit niet nat wordt. Daarbij zorgt de regenkleding er ook voor dat de warmte wordt vastgehouden. Deze kleding is vaak voorzien van draagcomfort, waarbij de kleding kan ademen. Deze bedrijfskleding wordt aangetrokken over de doorsnee werkkleding. Dus mocht een werknemer plotseling te maken krijgen met neerslag hoeft er niet een hele outfit wissel plaatst te vinden. De regenkleding is eenvoudig over zijn kleding aan te doen.

Lees ook:  Gezichtsscrub voor mannen: hoe, wat, waarom?

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

Het verschil tussen dun en dik haar

Zo zorg je voor een gezonde en glanzende huid

Ontdek de kunst van stukadoren

Een telefoonhoesje voor iedere man

© Trendheads - 2023
Made with
Web Wings