Interieur trends

28 januari 2023
278
Huurhuis

Om te bepalen hoe we ons huis inrichten, volgen we vaak interieur trends. De kleuren, texturen accessoires en bouwmaterialen, die dit jaar trendy zijn, zullen we in deze blog haarfijn uitleggen.

Van elegante elementen, individualiteit tot het belang van duurzame materialen, onze interieur trends zullen je voorzien van een samengestelde look die jouw woon of huurhuis het nieuwe jaar in zal brengen met een sensationele stijl.

Een natuurlijke achtergrond

Het echte wereldreizen was even verdwenen, hierdoor wendden we ons tot onze huizen voor meer innerlijke avonturen. De muren zullen ons dit jaar naar verre landen brengen vol met groene palmen en safaridieren.

De patronen van verre oorden geven ons een gevoel van escapisme en een ontspannen gevoel alsof we op vakantie zijn in hun eigen huurhuis.

Marmer, marmer en nog eens marmer

Misschien heb je het wel al eens zien langskomen? Die prachtige donkerblauwe marmer, geaderd met witte en lichtblauwe strepen.

Dit motief zie je overal terugkomen, van kleine bijzettafels tot grote tafelbladen. Het is een namaak van marmer met porselein als hoofdmateriaal. De prachtige aderen van echt marmer wordt gedupliceerd om een prachtige nieuwe stijl te krijgen.

Lees ook:  Daten als een pro, doe je zo!

Natuurlijke tinten

Na deze periode van isolatie, is het geen verrassing dat we ons aangetrokken voelen door de natuur. Hierdoor zullen natuurlijke tinten en tinten die op het landschap geïnspireerd zijn domineren. De kleuren van dit seizoen worden namelijk gedreven door het verlangen om opgewekt en energiek te zijn en tegelijkertijd in balans te blijven.

Getint beton

De badkamertrends op dit moment gaan erg over het zorgen dat er persoonlijkheid in het interieur terugkomt, terwijl het toch die spa-achtige sereniteit behoudt, dat je in een badkamer verwacht. Vandaar dat er beton wordt gebruikt. Het komt tegenwoordig in levendige tinten, dit in combinatie met textuur en diepte, maakt het perfect materiaal voor deze ruimte. Ga jij de badkamer in je huurhuis inrichten?

Kies duurzaam

De milieuvriendelijke stoffenwereld had, tot nu toe, de neiging zich te concentreren op stoffen die zijn geweven van gerecyclede kunststoffen. Dit is goed bedoeld, maar roept verschillende problemen op.

Er wordt gebruik gemaakt van plastic, in plaats van duurzame, herstelbare en groenere alternatieve te creëren. Dit zorgt er alsnog voor dat er microplastics in ons water terecht komen, na het wassen van deze materialen. Zoals houten hangstoelen.

Lees ook:  Tips voor roadtrips met een gehuurde auto in Amerika 

Daarnaast weet je nooit hoe gerecycled deze materialen echt zijn. Gelukkig komen er tegenwoordig andere alternatieve voor de meubels in jouw huurhuis.

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

Styling tips voor mannen voor iedere gelegenheid

Abonnementen: De toekomst van consumentengedrag

Deze nieuwe sporttrends van 2023 moet je zien!

Alles over de kunst van Shibari

© Trendheads - 2023
Made with
Web Wings