Kiezen voor Botox, 3 tips

27 februari 2022
371
botox

Ben je van plan om te kiezen voor een botox behandeling? Dan is het altijd goed als je je laat leiden door wijsheid. Dit omdat een botox behandeling je niet van de ene op de andere dag doet. Kiezen voor een botox behandeling wil zeggen dat je lang over hebt nagedacht. Zo wil je dat de behandeling veilig moet geschieden en dat je tevreden ben met het resultaat. In deze blog worden er nuttige tips aangedragen om te kiezen voor een botox behandeling. Lees dus verder als je al lang met het idee loop om een botox behandeling te ondergaan. 

Een betrouwbare arts

 Een van de tips die je zeker kunt gebruiken is om te kiezen voor een betrouwbare arts. Een arts die geregistreerd staat in het BIG register is een indicatie dat het gaat om een betrouwbare. Daarnaast is er ook een andere organisatie die zich inzet voor mensen die mooier, jonger en gezonder uit willen zien. Deze organisatie opereert onder de naam Vereniging voor cosmetische geneeskunde (NVCG). Wil je dus graag een arts benaderen voor een botox behandeling, dan kun je kiezen voor een die én geregistreerd staat in het BIG register én bij de NVCG aangesloten is.

Lees ook:  Welke huidverzorging producten voor mannen
botox

Kies voor de juiste methode

Omdat er verschillende soorten methoden zijn om een botox behandeling uit te voeren is het goed om aandacht te besteden hieraan. Zo is het belangrijk dat je niet behandeld wordt met permanente fillers. Permanente fillers kunnen namelijk voor blijvende schade zorgen. Ben je bij een arts die je dit toch wil aanbieden, dan is het beter om dit te weigeren en te kiezen voor een andere arts. Een additionele tip die je in het verlengde hiervan zeker kunt gebruiken is om te informeren naar de fillers die er gebruikt wordt. Laat je in ieder geval op de hoogte stellen over de gehanteerde methode.

Kies kwaliteit boven prijs

Als je naar een kliniek stapt is het belangrijk dat je niet per sé kiest voor een hoge prijs. In plaats van een hoge prijs kun je het accent leggen op andere zaken. Enkele van deze zaken die je zeker moet doorvragen is hoe veilig de gehanteerde methode is. Die garantie moet je zeker hebben als je kiest voor een kliniek waar je je botox behandeling gaat uitvoeren. Als de balans wordt opgemaakt dan komt het erop neer dat je drie pijlers moet onderscheiden. Deze zijn onder andere: kwaliteit, veiligheid en resultaat.  

Lees ook:  Nieuwe trend; tandpasta tabletten voor een beter milieu

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

4 outfit tips om stijlvol naar kantoor te gaan

De beste wijn voor bij een kaasfondue avond

Waarom wordt eilandhoppen steeds populairder?

Het kiezen van het juiste horloge

© Trendheads - 2023
Made with
Web Wings