Houd deze drie outsiders in de telefonie in de gaten!

29 september 2022
270
motorola edge 20 lite

Bijna iedereen heeft tegenwoordig een Samsung of IPhone, maar waarom eigenlijk? Want er zijn nog meerdere goede betrouwbare merken, en vaak tegen een lagere prijs. In deze blog worden drie outsiders in de telefonie nader bekeken.

Motorola

Dit merk ken je vast nog wel uit vervlogen tijden. In 2002 was dit nét achter Nokia nog de nummer twee, wat betreft best verkochte merken mobiele telefoons. Motorola is echter nooit gestopt met het maken en ontwikkelen van telefoons, en bijvoorbeeld de motorola edge 20 lite doet absoluut niet onder voor telefoons van Samsung of Apple. Het heeft een groot scherm, een goede camera en speciale processor die ervoor zorgt dat het razendsnel gaat. En dat voor een hele leuke prijs!

Xiaomi

Toen we nog massaal snake speelden op onze mobieltjes was dit Chinese merk er nog niet in de telefonie. Het is namelijk opgericht in 2010, maar sinds juni 2021 -geloof het of niet- de grootste smartphonefabrikant ter wereld. Ze hebben toen het Zuid-Koreaanse Samsung ingehaald, wat dan toe op kop stond. Dit komt doordat het een geliefd merk is onder de Chinezen, dit is dan ook de grootste groep afnemers van dit merk. Maar dit zou nooit zijn gebeurd als het niet telefoons waren van een heel goede kwaliteit. Zo is er bijvoorbeeld de redmi note 11. Een telefoon met een razendsnelle en krachtige processor, een groot scherm en een briljante camera. En dat voor een voordelig prijsje!

Lees ook:  Naar de sportschool of toch thuis sporten?

Fairphone

Wil je een nieuwe telefoon, maar wil je dit zo duurzaam mogelijk doen? Dan is wellicht de Fairphone wat voor jou. Dit is dé smartphone met hart voor mens en planeet, zoals ze dat zelf zeggen. Fairphone is een Nederlands bedrijf wat zo eerlijk mogelijk een mobiele telefoon produceert. Ze houden hierbij extra rekening met de invloed op klimaatverandering door de productie, en het op een eerlijke manier aan grondstoffen komen. Zoals je waarschijnlijk al verwacht is dit dus geen prijsstunter, maar het is nog steeds goedkoper dan de bekende merken.

Kortom, staar je niet blind op Samsung en iPhone. Dit zijn vaak de duurste opties, terwijl je voor veel minder euro’s misschien nog wel betere telefoons hebt. Doe er je voordeel mee, wie weet heb jij binnenkort een goed verhaal erbij als je je telefoon uit je zak haalt. Benieuwd naar nóg meer telefoon trends? In deze blog lichten we er nog een paar voor je uit!

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

De langdurige voordelen van avontuurlijke vakanties

Wat kun je verwachten als je vader wordt?

De rol van edelstenen in luxe horloges

Italiaanse herenkapsels: een gids

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings