Philips Series 5000 BT5515/15

1 juli 2022
926
philips series 5000

Er zijn tegenwoordig heel erg veel baardtrimmers beschikbaar. Elk jaar opnieuw worden de baardtrimmers met elkaar vergeleken op onderdelen als gebruikersgemak, accuduur, kwaliteit en prijs- kwaliteitsverhouding.

Hoewel het altijd een kwestie van persoonlijke voorkeur is en blijft, is de Philips Series 5000 BT 5515/15 altijd weer hoog in het klassement terug te vinden. De ultieme tool voor baardverzorging.

Inclusief precisietrimmer, oplaadstandaard en een luxe etui

Kies je voor deze baardtrimmer van Philips, dan krijg je er een precisietrimmer, een oplaadstandaard en een luxe etui bij Met de baardtrimmer van Philips kun je gelijkmatig trimmer in een beweging, met tips voor baardverzorging.

Je hebt bovendien de beschikking over veertig vergrendelbare lengtestanden. Daarmee kun je dus prima uit de voeten als jij je baard steeds in de beste vorm wenst te houden. De baard en zeker de stoppelbaard is helemaal hip.

Het geeft mannen een stoer uiterlijk en bespaart bovendien kostbare tijd, je hoeft je immers niet elke ochtend te scheren.

Ook voor mannen met een gevoelige huid is een baard perfect. Het kweken van een baard is niet zo moeilijk. Kwestie van je een week niet scheren en je bent al een heel eind.

Creëer met Philips je eigen stijl

De Philips Series Bt 5515/15 is de perfecte baardtrimmer voor een stoppelbaard. Je bepaalt helemaal zelf of je een sik wilt of een snor en kunt zo helemaal je eigen stijl toepassen.

Heb jij een baard - in welke vorm dan ook - dan is het vooral een kwestie van goed bijhouden. Wie denkt dat je er met het kweken van een baard alleen al bent, komt bedrogen uit.

Het onderhoud speelt een zeer belangrijke rol of er sprake is van een nette baard of niet. Speciaal daarvoor zijn dus de baardtrimmers ontworpen.

Behalve trimmen is de baardtrimmer van Philip ook geschikt om te stijlen. In vergelijking met andere baardtrimmers valt steeds het groot aantal functionaliteiten op.

Dat geldt ook voor de extra opzetstukken die bij deze trimmer hun werk kunnen doen. De mogelijkheden van een Philips baardtrimmer zijn gewoon bijzonder groot. Je hebt de Philips baardtrimmer ook in de 3000 en de 7000 serie overigens,

Lees ook:  Boldking review

Buitengewoon vriendelijk voor de huid

Het gebruik van deze Philips baardtrimmer is zeer vriendelijk voor de huid. Daarom ook is de Philips baardtrimmer zo geschikt voor mensen met een gevoelige huid.

De bladen en de kammen van de baardtrimmer hebben steeds afgeronde hoeken speciaal voor de huid in de trimhoeken. Daardoor zal er na een trimbeurt amper sprake zijn van irritatie.

De apparaten van Philips staan eveneens bekend vanwege de effectiviteit. Door de zelfslijpende eigenschappen is de trimmer altijd scherp en weet het zich zelfs door de dikke haren een weg te banen.

Bovendien is de Philips 500 BT zeer onderhoudsvriendelijk. Er hoeft bijvoorbeeld geen olie aangebracht te worden. 

Heb je een stoppelbaard, dan moet je die gewoon goed onderhouden

Heb je eenmaal een stoppelbaard, dan kun je die alleen met de beste baardtrimmers zorgen dat die baard steeds in model blijft en je er verzorgd uitziet. Doorgaans gebruik je de baardtrimmer drie keer per week.

Heb je wildgroei, dan pak je de baardtrimmer wat vaker uiteraard. De baardtrimmer van Philips is onmisbaar als jij er steeds perfect bij wilt lopen.

Philips geldt als dé producent van baardtrimmers een je koopt dan ook gegarandeerd een trimmer van de beste kwaliteit. 

Philips BT 5000 series beschikt over een uniek lift & trim systeem

De Philips Series 5000 BT beschikt over een uniek lift & trim-systeem. De metalen mesjes slijpen zichzelf en zijn bovendien dubbel geslepen. Met dubbelzijdige mesjes kun je buitengewoon eenvoudig de baard trimmen.

De precisietrimmer zorgt ervoor dat je de baard perfect af werkt. Bovendien is de baardtrimmer van Philips volledig waterdicht. Dat maakt dat je de baardtrimmer ook gemakkelijk schoon kunt houden.

Laad je de Philips baardtrimmer een uurtje op, dan kun je anderhalf uur draadloos trimmen.

De voordelen van een baardtrimmer van Philips bieden veel voordelen

 De voordelen van de baardtrimmer van Philips uit de 5000 serie zijn legio. Dat zijn bijvoorbeeld de zelfslijpende mesjes, het genoemde lift & trim systeem, de precisietrimmer waarover je de beschikking hebt en de accessoires die je krijgt met een luxe etui en een oplaadstandaard.

Als we nadelen moeten noemen, dan kunnen we eigenlijk alleen het ontbreken van een afzuigfunctie maar benoemen. Zo kunnen de getrimde haren niet worden opgevangen.

Lees ook:  Baardborstel functie en gebruik

De baardtrimmer heeft een lange levensduur

De mesjes zijn het belangrijkste onderdeel van elke baardtrimmer. De mesjes van de Philips baardtrimmer zijn extra sterk en dubbel geslepen. Daardoor hebben ze een lange levensduur en trim je zelfs de dikste haren.

Omdat de mesjes zacht tegen elkaar aan komen, slijpen ze zich meteen zelf. Met deze baardtrimmer ben je steeds verzekerd van een zeer gelijknamig scheerresultaat. Ook het lift & trim systeem is een uitkomst.

Het ingenieuze systeem tilt elke haar op in de richting van de dubbel geslepen roestvrijstalen mesjes. Precies daardoor krijg je ook steeds het gelijknamige resultaat.

Stel de lengte in met het instelwiel

De lengte stand is uiteraard erg belangrijk bij het trimmen van de baard. Met een speciaal instelwiel stel je de lengte erg gemakkelijk in.

De Philips baardtrimmer 5000 series kent een preview van 0,5 millimeter tussen de 2 en de 5 millimeter. Het heeft eveneens de precisie van 1 millimeter boven de 5 millimeter. Dit is vooral perfect voor het onderhouden van een wat langere baard.

Een uur opladen voor anderhalf uur trimmen

Zoals al gesteld laad jij de baardtrimmer van Philips een uurtje op voor anderhalf uur trim plezier, en dat zonder snoer. De baardtrimmer doet dat met een li-ionbatterij. Dit is een zeer geavanceerde batterij die krachtig is.

Overigens kun je de baardtrimmer ook prima met een stopcontact verbinden. Je kunt ook de snel functie gebruiken. Laad de baardtrimmer vijf minuten op en je trimt je baard gemakkelijk weer in het perfecte model.

Uiteraard heeft de Philips baardtrimmer een batterij-indicator. Deze indicator geeft aan wanneer de batterij of wel leeg is, opgeladen wordt of vol is.

Philips speelt een toonaangevende rol

Philips speelt al jarenlang een toonaangevende rol in de wereld van de scheerapparaten, en onder de noemer kun je ook de baardtrimmer wegzetten. De leidende posities is niet zomaar tot stand gekomen.

Niet voor niets investeert Philips elk jaar opnieuw in onderzoek en technologie Binnen de wereld van electric grooming is Philips onbetwist dé toonaangevende partij. Dat heeft ook te maken met de productinnovaties die Philips elk jaar weer doorvoert.

Lees ook:  Baardshampoo gids en top 5

De toppositie is Philips niet aan komen waaien. Bijzonder is ook de loyaliteit van de gebruikers van Philips.

De stelling eenmaal Philips, altijd Philip gaat echt op. Dat zal ook te maken hebben met het brede scala aan hulpstukken en uitbreidingen die een Philips baardtrimmer te bieden heeft. 

Twee jaar garantie op de Philips baardtrimmer

Philips maakt alleen maar baardtrimmers die lang meegaan en waar je dus lang plezier aan beleeft.

Daarom krijg je op de Philips 5000 Series BT ook nog eens twee jaar garantie. In het verlengde van de baardtrimmer biedt Philips overigens ook detail- en neustrimmers, multigroomers, body groomers en tondeuses aan.

Hoewel er talloze aanbieders een baardtrimmer aanbieden, heb je met een Philips en zeker met de 5000 Series BT een heel speciale baardtrimmer. 

Trimmen is essentieel als je een vollere baard wenst

Het trimmen van de baard is essentieel als je een volle baard wenst. Duit heeft alles te maken met het feit dat bepaald niet alle haren even snel groeien.

Sommige haren zijn heel erg snel en binnen no-time op de lengte die je wenst. Andere haren kunnen er echter maanden over doen voor ze dezelfde lengte bereikt hebben.

Door te trimmen krijg je alles precies op een lengte en zo ziet de baard er steeds heel verzorgd uit. Om dit effect te bewerkstelligen is een goede baardtrimmer simpelweg onmisbaar. Kiezen voor een baardje is niet moeilijk, kweken evenmin.

Belangrijk is echter het onderhoud van de baard. Zorg dat er geen sprake is van wildgroei en trim je baard drie keer per week, afhankelijk van het type baard dat je wenst uiteraard. 

Kies maar meteen voor de 5000 Series van Philips

Een baardtrimmer koop je dus niet zomaar. Je wilt uiteraard alleen het beste. Elk jaar opnieuw worden de de verschillende baardtrimmers vergeleken. En steevast vind je de Philips 5000 Series in de top van het klassement.

In die wetenschap kun je dus prima maar meteen voor de baardtrimmer van Philips kiezen. Bespaart je kostbare tijd. 

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

De langdurige voordelen van avontuurlijke vakanties

Wat kun je verwachten als je vader wordt?

De rol van edelstenen in luxe horloges

Italiaanse herenkapsels: een gids

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings