De leukste sieraden trends van 2023

5 april 2022
746
slavenarmband

Een outfit is niet compleet zonder een paar accessoires. Iedereen heeft wel eens een extra sprankeltje nodig voordat het plaatje in zijn geheel is. Sierraden zijn de beste touch-ups die er zijn. Een subtiele ketting kan al een wereld van verschil maken. Het is altijd mooi om te zien hoe ieder zijn eigen stijl uit doormiddel van kettingen, ringen, armbanden en oorbellen. Er zijn veel soorten juwelen waar uit je kunt kiezen om te dragen. Maar wat past nou bij welke outfit? Ga je dan voor goud of voor zilver? Welke soorten armbanden passen bij jou? In deze blog staan dé leukste trends betreft sieraden van 2022!

sierraad

Schelpen en parels

We zagen ze al eerder een paar jaar geleden, maar ze zijn weer terug: de schelpen en parels! Hoe leuk is het wel niet om een beetje van de zee in je eigen outfit te combineren. Ze zijn er in alle vormen, je kunt ze dragen in een oorbel, armband, ketting en choker. Ze zijn ook nog eens heel leuk om zelf te maken.

Lees ook:  4 outfit tips om stijlvol naar kantoor te gaan

Chains

Ze zijn er al een tijdje, en ze gaan ook nog lang niet weg. Schakelkettingen zijn er om jouw outfit een stoerder en edgy tintje te geven. Deze zijn dan niet alleen in sieradenvorm zoals een ketting, maar ze zijn er ook voor vast je maken aan je broek of dergelijke. Beide is natuurlijk nog beter!

ringen

Earcuffs

Je hoeft geen gaatjes in je oren te hebben voor er leuke oorbellen in te doen. De earcuffs plaats je om de rand van je oor, waardoor je een stoere maar subtiele look kan creëren. Ze doen geen pijn en je kunt ze op elk moment van je oor af halen. Deze zijn dan ook heel leuk in combinatie met een slavenarmband. Een slavenarmband is net zo subtiel, maar het maakt de look wel compleet.

Vintage

De mode van toen, is de mode van nu. Het Thrift-shoppen naar vintage kleding is helemaal in, maar ook de juwelen van je oma kan jouw kers op de taart zijn. Meeste vintage shops verkopen wel wat juwelen, kijk dan wel goed of ze echt nog wel mooi en niet versleten zijn. Ben jij van 1 ring per hand, of 1 ring per vinger?

Lees ook:  De kleren maken de man, ook op een avondje casino

Vind een beautyprofessional 
bij jou in de buurt!

Recent

De invloed van TV en films op mannenkapsels

Vette locaties om een gala te houden per provincie

Welke galalocaties in Limburg zijn uniek?

Alles over trendy dreadlocks

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings