4x trends voor een themafeest

3 mei 2022
522
themafeest

Heb jij binnenkort een verjaardag, huisfeest of gewoon een gezellige samenkomst in de agenda staan? Dan is een themafeest misschien wel hét idee voor jou. Door een thema aan de bijeenkomst te geven, maak je de avond net wat origineler en zullen mensen het niet snel vergeten. Een themafeest hoeft niet per se heel erg uitgebreid te zijn. Vaak kom je met een kleine hint ook al ver. Ben jij geen expert in het houden van themafeesten? Geen zorgen, in dit artikel benoemen wij de meest huidige trends binnen de themafeesten. Wellicht vind je er iets leuk tussen.

Jaren 20

Een van de grootste huidige trends zijn de jaren ’20 party’s. De reden hiervoor is dat we nu ook in de jaren ’20 leven, maar dan een eeuw later. Een film die absoluut heeft bijgedragen aan de populariteit van dit thema is de Great Gatsby. Natuurlijk hoort er een dresscode bij zo een uitbundig thema als dit.  De dames kunnen zich kleden in flapper jurkjes, pailletten en veren. De heren moeten uiteraard in en pak of zelfs smoking.

Lees ook:  Ken je Dan Bilzerian?

Bij een jaren ’20 party dien je wel uitbundig te decoreren. Alles is in zwart, wit en goed. Stop grote veren in vazen en leg gouden confetti op de tafels. Zorg voor champagne (of prosecco) in chique coupes en serveer het eten op grote zilveren schalen.

themafeest

Pyjamaparty inclusief slaapmaskers

Een pyjamaparty is de ideale manier om herinneringen aan de jeugd op te halen. Zorg bij een pyjamaparty voor zachte verlichting, veel kussens en uiteraard een hele hoop slaapmaskers. Je kunt ervoor kiezen om deze slaapmaskers uit te delen, of om te vragen of gasten ze meenemen. Uiteraard dient ook elke gast in zijn of haar meest foute pyjama te komen.

Tropical party

Houd je een feest in de zomer? Dan is een Tropical of Tiki themafeest misschien wel een superleuk idee voor jou. Denk bij een Tropical party aan vazen met palmtakken, ananassen verdeeld over de hele ruimte, opblaasbare flamingo’s en tropische nepbloemen. Natuurlijk mag een tikibar niet ontbreken. Je kunt er een creëren op een tafel, of natuurlijk een huren.
Er is natuurlijk ook weer een dresscode. Iedereen dient Hawaii-shirts, fel gekleurde jurken en uiteraard teenslippers te dragen.

Lees ook:  De meest rare beroepen ter wereld

Apres ski

Houd je juist een feest in de winter in plaats van de zomer? Dan is een Apres ski feest wellicht een beter idee. Haal de kerstboom van de zolder af en decoreer met houtblokken, nepsneeuw en sjaals. Heb je een tuin? Dan is het een leuk idee om hier een vuurschaal neer te zetten en die aan te steken. Bij Apres ski hoort natuurlijk ook Duits bier, glühwein Aperol Spritz en foute muziek.

Vind een beautyprofessional 
bij jou in de buurt!

Recent

De invloed van TV en films op mannenkapsels

Vette locaties om een gala te houden per provincie

Welke galalocaties in Limburg zijn uniek?

Alles over trendy dreadlocks

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings