Het leukste tijdloze kinderspeelgoed

5 januari 2022
367
kinderdagverblijf

Als je kinderen hebt kan het soms lastig zijn te bepalen welk speelgoed je voor hem of haar moet kopen. Er is zo veel keuze, maar wat vinden kinderen leuk? We kunnen goed begrijpen dat dit een lastige keuze kan zijn. Daarnaast wil je natuurlijk dat je kind zo lang als kan van het speelgoed kan genieten. Gelukkig zijn er verschillende soorten speelgoed die een langere tijd leuk blijven. Onderstaande voorbeelden waren niet alleen vroeger leuk, maar zijn zelfs nu nog hartstikke leuk. Ook zijn ze voor meerdere leeftijden leuk. Door een van deze items voor jouw kind aan te schaffen zal hij of zij de komende tijd zeker lekker bezig zijn en waarschijnlijk vind je het zelf nog leuk ook!

Skelter

Voor kinderen tot 12 jaar is een skelter een super leuk cadeau. Ze kunnen er lekker mee door de buurt of in de tuin scheuren. Een bonus als vriendjes of vriendinnetjes ook een skelter hebben zodat ze samen kunnen racen. Het fijne aan skelters is dat ze al verkrijgbaar zijn van kinderen vanaf 3 jaar. Vaak zijn de zitjes verstelbaar, waardoor de skelter heel wat jaren mee kan. Doordat ze verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren zit er voor ieder kind wel wat tussen. Is hij of zij de kleur zat? Dan kan je de skelter gemakkelijk verven, zo lijkt het net nieuw. Er zijn verschillende soorten skelters te krijgen, ben je bijvoorbeeld opzoek naar een specialere skelter? Dan kies je voor een skelter die op een Jeep of Mercedes lijkt.

Lees ook:  Tips om je verhuizing soepel te laten verlopen

Play-Doh

Misschien ken je deze zachte klei nog wel van je eigen kindertijd, want Play-Doh is al heel wat jaren verkrijgbaar. De klei vlekt niet en is niet giftig waardoor het zelfs voor de kleinste vanaf 2 jaar bruikbaar is. Niet zo gek dus dat deze populaire klei al jaren op school en het kinderdagverblijf wordt gebruikt. Daarnaast kan het eigenlijk eindeloos gebruikt worden. Kinderen kunnen hun creativiteit uiten door lekkere pizza’s te bakken of een hondje te kleien. Buiten de potjes met klei biedt Play-Doh verschillende attributen die helpen om nog langer met de klei te spelen. Denk aan vormpjes om koekjes te bakken, een snoepmachine of een bakkerij. Deze attributen helpen met de creativiteit van je kind.

Lego

Hoewel we het hier hebben over kinderspeelgoed is Lego ook onder volwassenen vandaag de dag nog heel populair. Je hebt de grote creaties van schepen of gebouwen vast wel eens zien langskomen. Logisch dat kinderen dit ook hartstikke leuk vinden, toch? De Lego producten zijn voor verschillende leeftijden en interesses te verkrijgen. Zo bestaan er grotere blokken voor de kleinste en is het niet alleen mogelijk om prinsessenkastelen te bouwen, maar ook om een dinosaurus te bouwen. De bouwwerken zijn altijd weer opnieuw uit elkaar je halen, maar door gebruik maken van de poppetjes kunnen de kinderen met hun eigen bouwwerk spelen. Het is natuurlijk ook mogelijk een doos stukjes te halen zodat ze hun eigen creativiteit los kunnen laten gaan.

Lees ook:  Dutchbeards
kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf

Gaat je kind al naar een kinderdagverblijf? Dan kun je ter plekke vragen waar je kind veel mee speelt. Op het kinderdagverblijf beschikken ze vaak over verschillende soorten speelgoed. Op deze manier krijg je inzicht in zijn of haar interesses. Zo ben je gegarandeerd voor een cadeau die je kind het aller leukste vindt!

Recent

Hoe je als man geld kunt besparen, 3 tips!

Thuiswerken met kinderen? Deze tips kan je goed gebruiken!

Mannen en hun liefde voor auto’s

Waarom beginnen er mensen met roken?

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings