Ga jij binnenkort een 21 diner organiseren? Met deze tips ben je perfect voorbereid!

21 januari 2022
448
wijnglazen

Een 21 diner is tegenwoordig een van de meest populaire manieren om je verjaardag te vieren met veel vriendinnen. Het is een themadiner waarbij jij als gastvrouw je gasten compleet kan verrassen met een heerlijk diner. Het zorgt voor een luxe diner waar aan alles is gedacht. De gasten vermaken zich de hele avond! Zij vullen de avond door mooie cadeaus te geven, toespraken te houden en vaak een lied te zingen. Je 21e verjaardag is speciaal, dus het moet een grote avond worden! Vaak kun je ook een thema aanhouden voor deze speciale avond. Word jij binnenkort 21 en wil jij je vrienden en vriendinnen verrassen met een perfect 21 diner? Kun jij wel wat tips gebruiken? Lees dan snel verder want met onderstaande tips ben jij voorbereid op de perfecte avond!

Kies eerst het thema

Een 21 diner heeft altijd een speciaal thema. Tijdens je 21 diner kun je het thema op veel manieren uitwerken. Je kunt menu's maken die bij het thema passen. Je kunt ook je feestversieringen en decoraties ook op het thema van je diner aanpassen. Of wat dacht je van naamkaartjes die perfect passen bij je thema? Wanneer je weet welk thema je wil gaan gebruiken voor je diner, kun je het helemaal laten doortrekken in de rest van de versiering. Denk maar eens aan de thema’s ABBA, zomer, Italië, Spanje, een roze thema, een pastel thema, glitter and glamour of Ibiza, ga zo maar door! Tegenwoordig is het erg populair om voor een wit thema te gaan bij een 21 diner. Bij een wit thema kun je ook alle gasten in witte kleding laten komen, met andere woorden, een dresscode! Ook kun je ervoor kiezen om je versieringen in het wit te kopen.

Lees ook:  Krullen kapsels man inspiratie en advies [ lookbook ]
wijnglazen

Denk aan de details

De details mogen zeker niet ontbreken bij een 21 diner. Dit is natuurlijk afhankelijk van je thema. Je kunt bijvoorbeeld de tafel zo opmaken dat je ook op de details let. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het servies en de versieringen voor op de tafel. Een voorbeeld voor het servies zijn de wijnglazen. Houd je van een klassiek thema? Kies dan voor mooie grote en strakke wijnglazen. Houd je meer van een Ibiza of bohemian thema? Ga dan voor wijnglazen met een mooi detail of reliëf op het glas. Je kunt er ook voor kiezen om bij elke gang een andere wijn te schenken, hierbij heb je wel voldoende wijnglazen nodig! Ook kun je dit bij de borden en bij het bestek doen. Je kunt gaan voor strakke borden met een wit kleurtje, of voor roze, blauwe of rode borden!

Bedenk je menu

Ook het menu van je 21 diner kun je volledig zelf in de hand hebben, afhankelijk van het thema dat je hebt gekozen. Staan jij of je ouders niet graag de hele dag in de keuken? Dan kun je er ook voor kiezen om een catering het eten te laten verzorgen. Zo ben jij verzekerd van een smaakvol menu zonder uren in de keuken te hoeven staan! Bedenk wel vooraf goed hoe je menu eruit moet zien. Zijn er bijvoorbeeld gasten die een bepaald ingrediënt niet lusten of niet mogen eten? Houd hier dan zeker rekening mee!

Lees ook:  Dé tuintrends van dit moment

Recent

Hoe je als man geld kunt besparen, 3 tips!

Thuiswerken met kinderen? Deze tips kan je goed gebruiken!

Mannen en hun liefde voor auto’s

Waarom beginnen er mensen met roken?

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings