5 trends in het gebruik van mobiele telefoons

17 juni 2022
442
refurbished iphone x

Bijna iedereen in deze wereld heeft wel een telefoon. Om precies te zijn heeft 87% van Nederland een smartphone, dat zijn best wel wat telefoons. Hoewel de meeste mensen Samsung en iPhone gebruiken, zijn deze drie merken steeds populairder het worden! Dagelijks gebeuren er miljoenen dingen op deze mobiele telefoons. Om de zoveel tijd ontstaat er een nieuwe trend waar velen aan mee doen. Wij hebben in deze blog een paar telefoon trends op een rijtje gezet die tegenwoordig zeer relevant zijn.

TikTok

Als je zelf social media bezit zal je vast ook TikTok kennen of zelfs zelf gebruiken. TikTok is een social media platform waar men voorheen alleen korte, maar nu ook lange filmpjes kan delen. De filmpjes kunnen over alles gaan, dit kan comedy zijn, dans, zang, food, educatief en nog veel meer. Vóór TikTok hadden we Musical.ly. wat uiteindelijk in 2018 omgetoverd werd tot TikTok. TikTok is al twee jaar op rij het snelst groeiende social media platform.

Refurbished

De meeste mensen schaffen een nieuwe telefoon aan wanneer het abonnement ervan is afgelopen, dit is meestal om de 2 jaar. Eigenlijk is het niet nodig om een goedwerkende telefoon nieuw te kopen. Er zijn telefoons die gebruikt zijn maar dan een nieuw jasje krijgen en helemaal vernieuwd worden, dit heet refurbished. Refurbished telefoons zijn dus eigenlijk tweedehands telefoons alleen dan helemaal opgepoetst. Je hebt deze in elke soort, zoals een refurbished iPhone X, refurbished Samsung S en ga zo maar door.

Lees ook:  De grootste voordelen van online winkelen!

Pop-sockets

Ze waren in 2015 al een van de grotere telefoon trends, maar ze zijn nog steeds erg geliefd bij veel smartphonegebruikers. De Pop-Sockets maakt het vasthouden van je telefoon veiliger en makkelijker. Een pop-socket is een soort houder die je tegen de achterkant van je telefoon plakt voor meer grip. Met een pop-socket kun je makkelijk filmpjes maken, foto’s maken, je telefoon gekanteld neer zetten en meer. De pop-socket kan ook ingeklapt worden, maar dat ligt aan welke pop-socket je hebt. Ze zijn in alle soorten en kleuren te verkrijgen.

Reels op Instagram

Niet alleen op TikTok zijn leuke filmpjes te plaatsen maar op Instagram is deze mogelijkheid nu ook. Op Instagram is het nu mogelijk om Reels te plaatsen. Dit zijn ook meestal korte filmpjes die je kunt opnemen en editen, oftewel bewerken. Je kunt muziek toevoegen om het een leukere vibe te geven. Je Reels kunnen net als je geplaatste foto’s op Instagram bekeken worden op de pagina naast je foto’s.

Edits

Fanpages bestaan al een lange tijd. Dit zijn accounts gericht naar een bekende persoon waar de eigenaar van dat account erg fan van is, daarvan de naam Fanpage. Op deze pagina worden meestal foto’s en filmpjes van de bekende persoon gedeeld. Sommige fanpages delen ook edits. Edits zijn korte filmpjes met muziek waarin foto’s en filmpjes worden gezet op de beat. Het filmpje is bedoeld als een amuserend fragment.

Lees ook:  Hoe voorkom je rimpels in het gezicht van een man?

Vind een beautyprofessional 
bij jou in de buurt!

Recent

De invloed van TV en films op mannenkapsels

Vette locaties om een gala te houden per provincie

Welke galalocaties in Limburg zijn uniek?

Alles over trendy dreadlocks

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings