6 typische mannenuitjes

4 oktober 2023
123
mannenuitjes

Leuke dingen doen met je vriendengroep, welke man houdt hier nu niet van? Vaak denken mensen bij mannen onder elkaar aan bier, sport en grote verhalen. Maar het is veel meer toch wat je samen hebt? Wat zijn nu echt 6 typische mannenuitjes die je samen gaat ondernemen? Inspiratie hebben we genoeg en daarom delen we deze tips ook graag met je om jou te laten ontdekken hoe je een leuke mannendag kunt organiseren bijvoorbeeld.

Tip 1: Karten

Houden jullie van een beetje competitie en adrenaline? Dan is karten een leuk mannenuitje om te ondernemen samen. Misschien heb je geen zin in het circuit van Zandvoort, maar er is veel meer wat je kunt doen. Bij het karten kun je lekker scheuren over de baan en dat kan vrijwel overal in Nederland. Ga daarom de strijd met elkaar aan en kijk eens wie het beste kan racen. Als je met een grotere groep gaat kun je vaak ook de baan voor de groep reserveren en dan rijd je echt alleen onderling, wat ook echt een aanrader is!

Tip 2: Paintball

Er zijn veel leuke buitenlocaties waar je kunt paintballen met je vriendengroep. Een bos is een erg leuke plaats hiervoor, dan kun je je namelijk goed verstoppen achter de bomen en laat dan maar eens zien wie de beste schutter is van de groep. Heb jij het nodige tactische inzicht? Wie zou je echt eens in willen maken? Wie gaat bij jou eens echt het doelwit zijn?

Lees ook:  Alles over sportblessures

Normaal beschermen vrienden elkaar, maar bij paintball mag je echt voor jezelf strijden. Je beschermt jezelf en je mag iedereen aanvallen. Benieuwd hoe het zich gaat uiten in de praktijk en misschien ben je toch wel een team met een ander uit de groep? Speel tactisch en zorg dat je gaat winnen, dan kun je je nog lang blijven herinneren hoe deze middag/avond is verlopen.

mannenuitjes

Tip 3: Skiën of snowboarden?

Als je een binnen activiteit zoekt, dan is skiën of snowboarden ook echt een leuk mannenuitje. Misschien wel als voorbereiding op je skivakantie die naar Oostenrijk of Zwitserland gepland staat. Iedereen wil zich op de skipiste natuurlijk van zijn beste kant laten zien en dan wil je vooraf oefenen met skiën of snowboarden. Daarom is het goed om eerst bij een indoor skihal even te oefenen. Mogelijkheden genoeg om het snel onder de knie te krijgen en de uitdaging aan te gaan.

Indoor skihallen
Bij de indoor skihallen heb je vaak ook de optie om onbeperkt te eten/drinken, dan kun je echt een hele dag door met je vriendengroep weg. Tussendoor lekker actief bezig zijn en dan heerlijk een hapje en drankje. Zo ga je de dag zeker doorkomen met zijn allen en lichaamsbeweging is natuurlijk altijd gezellig. Maar een drankje tussendoor zal ook altijd wel goed van pas komen en zeker bij mannen onderling.

Lees ook:  Dé trends op het gebied van voedsel dit jaar

Tip 4: Escape room

Spelen jullie graag spelletjes en kiezen jullie wel eens voor Casino777 gokkasten? Misschien wil je nu graag een escape room samen proberen. Welk team komt er als eerste uit de kamer en lost alle puzzels het snelste op? Strategisch, tactisch, inzicht en samenwerken, het is allemaal van groot belang om op tijd te ontsnappen. Er zijn verspreid over heel Nederland veel verschillende escape rooms waar je gebruik van kunt maken.

Plan een weekendje weg, ga in de avond ergens wat eten en dan wellicht nog uitgaan? Een escape room moet hoe dan ook een vast onderdeel zijn van je weekendje weg. Een leuk mannenuitje waarbij je even je gedachten aan de kant gaat zetten en je echt gaat focussen om op tijd te kunnen ontsnappen.

mannenuitjes bierproeverij

Tip 5: Survivallen

Een dagje survivallen, hoe ga je dat aanpakken? Je zou een dagje weg kunnen gaan, maar ook een heel weekend. Maak er een gezellig mannenweekend van met nog meer leuke mannenuitjes! Als je naar de Ardennen gaat dan weet je zeker dat het gaat slagen. Maar ook in Nederland heb je genoeg mogelijkheden om te survivallen. Je hebt mooie behendigheidsbanen, maar ook behoren vlotten bouwen en raften tot de mogelijkheden

Lees ook:  Angle Straight Razor

Tip 6: Bierproeverij

Lekker een middagje, avondje of dagje bier proeven? Daar houden de meeste mannen wel van! Zorg dat je niet meer hoeft te rijden, plan een hotelovernachting in de buurt of laat je ophalen. Heerlijk verschillende soorten bier proeven en dan lekkere hapjes erbij. Je krijgt uitleg over alle biersoorten en dat kan met al je vrienden bij elkaar. Het leukste is dat je zo wat nieuwe smaken op gaat doen en dan weet je ook al wat je voor je verjaardag kunt vragen. Er komt vast wel een nieuwe biersoort voorbij die nu echt je favoriet gaat worden.  

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

4 outfit tips om stijlvol naar kantoor te gaan

De beste wijn voor bij een kaasfondue avond

Waarom wordt eilandhoppen steeds populairder?

Het kiezen van het juiste horloge

© Trendheads - 2023
Made with
Web Wings