5 trends binnen de huidige cosmetische chirurgie

15 juni 2022
720
cosmetische chirurgie

Het beeld van een moderne vrouw is tegenwoordig bijna altijd verbonden met cosmetische chirurgie, je ziet het tegenwoordig op steeds meer plaatsen opduiken. Vormen die tijdens een bevalling verloren gaan of juist erbij zijn gekomen zijn na één operatie alweer opgelost zodat ze er weer uit ziet zoals voor de zwangerschap. Ook social media speelt een op hoog gebied mee met het beeld dat we tegenwoordig van de moderne vrouw hebben. Hoe vroeger iedereen een gekrulde neus wilde hebben, is het nu de trend om een zo strak en dun mogelijke neus te hebben, net als op de foto’s op social media. Dit is ondanks het feit dat vrouwen echt wel weten dat de foto’s op social media 90% van de tijd hevig bewerkt zijn. Ben jij op zoek naar alle huidige trends die spelen op het gebied van cosmetische chirurgie, in dit artikel bespreken we de top vijf hiervan.

Niks is te gek

Tegenwoordig kan alles, de nieuwe generatie houdt ervan om open met elkaar te communiceren en met elkaar te bespreken welke behandelingen ze nog willen gaan doen of al begaan zijn. Er wordt niet meer gek opgekeken wanneer je zegt dat je een bepaalde behandeling ondergaan bent, gek genoeg is het tegenwoordig juist normaal dat iemand dat doet.

Lees ook:  Een goede huidverzorging op vakantie

Mooi zijn zonder pijn lijden

Vroeger was het spreekwoord “wie mooi wil zijn moet pijn lijden”, tegenwoordig is dit echter niet meer zo. Er is tegenwoordig een supergroot aanbod van non-operatieve behandelingen waar mensen gebruik van mogen maken. Deze kosten vaak minder tijd, hebben geen (zoals ze dat noemen) downtime en bieden permanente resultaten.

cosmetische chirurgie

Lipfillers

Lipfillers is een begrip dat al langer zijn ronde doet binnen de cosmetische chirurgie. Er zijn meerdere trends die komen kijken bij het krijgen van lipfillers. De 3 meest bekende trends zijn de puffy lips, de hartvormige lippen en Hollywood lippen. Deze drie vormen zijn ontstaan door de volgende bekende personen;

  • Puffy lips: Bella Hadid
  • Hartvormige lippen: Taylor Swift
  • Hollywood lippen: Angelina Jolie

De ultieme combinatie

Aangezien het verkrijgen van een bepaalde schoonheid tegenwoordig grotendeels ook pijnvrij kan, kiezen mensen er steeds vaker voor om bepaalde behandelingen te combineren. Zo zie je vaak dat lipfillers gecombineerd worden met het strakker maken van het gelaat. Het maken van deze combinaties zorgt ervoor dat een persoon sneller het ultieme resultaat behaalt

Brotox

Het klinkt voor sommige misschien wel gek in de oren, maar het is tegenwoordig ook hartstikke normaal voor mannen om cosmetische chirurgie te ondergaan. Dit kan gaan van het nemen van botox tot het verwijderen van vet en het tonen van het lichaam. Hierbij is ook niks meer te gek.

Lees ook:  Een eigen bar in huis

Vind een beautyprofessional 
bij jou in de buurt!

Recent

De invloed van TV en films op mannenkapsels

Vette locaties om een gala te houden per provincie

Welke galalocaties in Limburg zijn uniek?

Alles over trendy dreadlocks

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings