De laatste trends op het gebied van crypto

8 maart 2022
400
ripple nieuws

Voor het actuele nieuws over ontwikkelingen met betrekking tot crypto-currencies - zowel in de Benelux als wereldwijd - houden wij altijd ripple nieuws in de gaten. En het is tijd voor een update, want er is de afgelopen tijd weer veel gebeurd in de wereld van crypto dat nieuwswaardig is. Een aantal dingen daarvan zul je (deels) hebben teruggezien in kranten, op nieuwssites en bij het nieuws op tv.

Op deze zaken zullen we in dit artikel dieper ingaan. Dat is ook de reden dat wij Ripple nieuws volgen. Want de meeste mensen die het algemene nieuws volgen, begrijpen niet wat de onderliggende trends zijn met betrekking tot cryptocurrency's. Hoe vaak heeft het nieuws bijvoorbeeld al voorspelt dat de ‘bitcoin-bubbel’ zou gaan barsten? Ripple nieuws zorgt ervoor dat wij begrijpen wat er echt gebeurt. Want het is duidelijk dat het algemene nieuws er in het verleden vaak naast, heeft gezeten als het aankomt op wat er gebeurt in de wereld van crypto.

Crypto en de oorlog in Oekraïne

Als je de afgelopen weken een krant of een nieuwssite hebt geopend, dan kun je het niet gemist hebben: de Russische troepen zijn Oekraïne binnengevallen. De meeste kranten, nieuwssites en nieuwsprogramma’s op tv hebben het vooral over hoe misdadig is wat Putin en het Russische leger doet. Op sites als die van ripple nieuws lees je echter veel meer over wat dit betekent voor crypto-beleggers.

Lees ook:  De springkussentrends voor aankomende zomer

De eeuwige dreiging van oorlog is een van de redenen waarom veel mensen geld investeren in crypto munteenheden als Bitcoin en Dogecoin. Want wat er ook gebeurt - of er nu een oorlog uitbreekt of dat er iets anders ergs gebeurt - de overheid kan je toegang tot je bankrekening ontzeggen, maar ze kunnen niet aan je crypto geld komen.

Een ander aspect dat interessant is aan de ontwikkelingen is hoe crypto de Russische overheid in staat stelt om de effecten van Westerse sancties te verminderen. Hoewel dit wellicht als iets slechts klinkt, geeft het aan hoe krachtig crypto is en hoe weinig de Westerse overheden tegen de kracht die hiervan uit gaat kunnen doen. Met andere woorden, als ze investeringen in crypto-geld door de Russische regering niet eens onder controle kunnen krijgen, hoe veilig zijn je investeringen in crypto dan wel niet als willekeurige burger persoon die veel minder geld in crypto steekt dan een grote partij als de Russische overheid.

Crypto’s rol in de protesten van de Canadese truckers

Als je Engelstalige nieuwsbronnen checkt zul je dit ook niet gemist hebben: de truckers die de weg tussen de Verenigde Staten en Canada hebben geblokkeerd uit protest tegen het vaccinatiemandaat en uit zorgen over de privacy-inbreuk die uitgaat van een door de Canadese overheid verplichte Covid-app.

Lees ook:  De laatste trends op het gebied van zonnepanelen

Justin Trudeau, de minister-president van Canada, probeert al enkele weken de protesten te beëindigen. Vanuit diverse landen is er echter veel steun voor de truckersprotesten. Veel mensen steunen ze onder andere financieel. In eerste instantie vond er een donatie-actie plaats via GoFundMe, maar de organisatie achter deze site besloot uit eigen initiatief om de mogelijkheid om aan de truckers te doneren op te schorten.

Check ripple nieuws voor meer informatie over alle crypto-ontwikkelingen

Wil jij meer weten over de actualiteiten en de trends in de wereld van crypto? Zorg dan dat je de Cryptobenelux aan je bookmarks toevoegt. Zo zorg je ervoor dat je echt weet wat er gaande is met betrekking tot Bitcoin, Dogecoin en andere crypto-munten. En je voorkomt dat je in de toekomst de plank misslaat, zoals veel mensen die alleen de krant, algemene nieuwssites of het nieuws op tv volgen in het verleden hebben gedaan. Al helemaal als je aan het overwegen bent om zelf te gaan beleggen of investeren. Er zijn namelijk genoeg opties, maar er zitten ook risico's aan verbonden.

Recent

Hoe je als man geld kunt besparen, 3 tips!

Thuiswerken met kinderen? Deze tips kan je goed gebruiken!

Mannen en hun liefde voor auto’s

Waarom beginnen er mensen met roken?

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings