De meest rare beroepen ter wereld

13 juli 2022
512
werken in de zorg

Allemaal moeten we werken in het leven om de overleven, dat is helaas de harde waarheid. Maar werken hoeft nier per sé vervelend te zijn. Werken kan ook leuk zijn, maar dat ligt eraan wat je doet en hoe je het bekijkt. Ik kan me voorstellen dat de een het leuker vindt om op festivals te werken dan vakken te vullen in de supermarkt. De een vind werken in de zorg wel leuk, en de ander moet er niks van hebben. Zo heeft ieder zijn eigen wil in het leven, maar sommige baantjes kunnen wel eens de aparte kant op gaan. Weet je nog niet helemaal wat je bij “apart” kunt voorstellen? In deze blog beschrijven wij de meest rare beroepen ter wereld!

Boomchirurg

Heb je een dode boom in je tuin? Geen zorgen! Bel gewoon een boomchirurg. Er bestaan dus echt mensen die chirurg zijn voor bomen als bomen “ziek” zijn of aan hun laatste draadje hangen. De boomchirurg zorgt er dus voor dat het weer beter gaat met de zieke boom. De chirurg weet veel over bomen en kan aan bepaalde kenmerken zien hoe het met de boom gaat. De chirurg gebruikt veel materialen zoals kettingzaken, handzagen en klimmaterialen.

Lees ook:  De nieuwste meubeltrends
werken in de zorg

Golfbalduiker

Golfballetje kwijt? Die zal vast wel weer terecht komen door de golfbalduikers. Een golfbalduiker doet eigenlijk precies wat in de naam al verklapt wordt, hij duikt golfballetjes op. Bij sommige golfgames kan het gebeuren dat de golfballetjes zo ver worden geslagen dat deze belanden in een meer of rivier. Op ten duur komen dan golfbalduikers langs om deze golfballetjes op te duiken. Het klinkt vrij simpel, maar het kan best gevaarlijk zijn door bijvoorbeeld krokodillen die zich in het meer kunnen bevinden.

Treinduwer

In Japan is het zo dat heel veel mensen gebruik maken van het openbaar vervoer, en dan hebben we het vooral over de treinen. De treinen zijn dan zó vol dat men echt op elkaar staat. Wanneer je denk er niet meer bij te passen, komt de treinduwer in actie. Een treinduwer duwt dus letterlijk mensen de trein in zodat zoveel mogelijk mensen met de trein kunnen reizen. Mensen worden dus echt de overvolle trein in geduwd door deze treinduwers, zelfs wanneer de deuren al sluiten.

werken in de zorg

Gelukskoekjes schrijver

Wanneer je Chinees eten afhaalt zitten er van die koekjes bij met gelukspreuken er in, die speciaal voor jou bedoeld zijn! Of ja, dat dachten we dan. Er zijn mensen die deze spreuken ook daadwerkelijk schrijven, wat ook logisch is natuurlijk, maar dit is dus een echt beroep. De spreuken zijn meestal erg bijzonder, maar heel persoonlijk zijn ze dus niet.

Lees ook:  De laatste trends voor op een beurs

Recent

Hoe je als man geld kunt besparen, 3 tips!

Thuiswerken met kinderen? Deze tips kan je goed gebruiken!

Mannen en hun liefde voor auto’s

Waarom beginnen er mensen met roken?

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings