De nieuwste trends binnen de huidige “pranks”

14 juni 2022
334
anonieme SMS versturen

Het is algemeen bekend dat rondom 1 april mensen graag een “prank” ofwel grap uithalen met hun partner, vrienden en/of collega’s. Vaak weten mensen echter al dat het om een grap gaat aangezien het op die specifieke dag gebeurt. Het is hierdoor leuker om zo een grap uit te halen met iemand buiten deze dag om. Ben jij niet zo een grappenmaker en heb je graag wat hulp hierbij? In dit artikel bespreken wij de huidige trends wanneer het aankomt op “pranks”.

Verborgen insecten

Deze grap vraagt om wat meer voorbereiding, je moet namelijk best wel wat knippen en plakken. Je hebt maar een aantal dingen nodig, namelijk een printer, een paar velletjes papier, een schaar en een rolletje plakband. Zoek op het internet naar de ietwat engere insecten zoals kakkerlakken en spinnen en print deze uit. Daarna knip je ze uit en plak je ze aan de binnenkant van een lamp in het huis van degene waar je de grap mee uit wilt halen. Nu is het alleen nog even wachten totdat diegene het licht aandoet, vergeet de reactie vooral niet te filmen.

Lees ook:  Dit zijn dé beroepen van de toekomst

Het sturen van een anonieme sms

Heb jij altijd al eens iemand voor de gek willen houden met een gek Sms’je of appje, maar heb je geen ander telefoonnummer waarmee je dit kunt doen? Er bestaat tegenwoordig ook zoiets als een anonieme SMS versturen. Er zijn bedrijven die middels bepaalde techniek jou kunnen helpen met een anonieme SMS versturen naar degene die waarmee je de grap uit wil halen. Ideeën voor Sms’jes zijn een SMS in naam van de moeder, partner, baas of crush kunnen zijn van diegene. Met de invulling van een SMS kun je zeer creatief zijn, het is maar net hoe ver je wil gaan.

anonieme SMS versturen

Bloem in de haardroger

Dit is een echte klassieker wanneer het aankomt op pranks, maar hij blijft nog altijd even leuk. Weet jij dat je partner of vriend vandaag gaat douchen en altijd zijn of haar haren föhnt? Strooi dan wat bloem in de haardroger en wacht het moment af dat diegene de föhn aanzet. Vergeet deze prank ook vooral niet te filmen, want de hele badkamer, de haren en het gezicht van je slachtoffer zal zich vullen met een grote wolk bloem. Zorg er wel voor dat je de rest van de dag niks gepland hebt, want het opruimen is niet zo snel gebeurd.

Lees ook:  Nieuwste trends binnen het kamperen

Het vervangen van familiefoto’s

Dit is ook al een wat oudere grap, maar blijft een echte klassieker om iemand mee beet te nemen. Zo zie je deze grap ook nog veel over social media gaan. Je kunt wat opvallender gaan en de familiefoto’s vervangen door een bekende acteur zoals Steve Buscemi of Kevin Hart waar diegene nogal grappig op kijkt, of je gaat iets minder opvallend te werk. Ben je goed met Photoshop? Een leuk idee is om zelf familiefoto’s na te maken door te poseren zoals elk persoon op de foto. Deze foto’s voeg je dan samen waardoor het lijkt alsof het dezelfde foto is, alleen staat in plaats van iedereen er op alleen jij. Dit vergt wat meer werk, maar het duurt langer voordat degene van wie het huis is het door heeft.

Recent

Hoe je als man geld kunt besparen, 3 tips!

Thuiswerken met kinderen? Deze tips kan je goed gebruiken!

Mannen en hun liefde voor auto’s

Waarom beginnen er mensen met roken?

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings