De populairste tuincreatie-trends van dit jaar

10 juni 2022
945
spouwmuurisolatie

De zomer komt er weer aan, is jouw tuin er al klaar voor? In de zomer wil men lekker relaxed buiten kunnen zitten in de zon, een boekje lezen en een kleurtje krijgen, maar het is natuurlijk het fijnst om dat in een mooie en verzorgde tuin te doen. Als je nog niet begonnen bent met het pimpen van je tuin is dat geen probleem, je hebt nog even de tijd. Het is wel moeilijk om te kiezen wat nou leuk in je tuin zou staan, heb jij al enige ideeën? Wij wel! In dit jaar zijn er namelijk een paar populaire tuincreaties die je zelf kunt maken. Mocht je het nog niet helemaal zeker weten, is het misschien leuk om eens de onderstaande trends te bekijken. Mocht je interesse hebben in een mancave, lees dan eens deze blog over je mancave winterproof maken. Hou er wel rekening mee dat je hiervoor spouwmuurisolatie nodig hebt. Als je niet in de kou wil zitten in ieder geval.

Pallet lounge

Misschien heb je ze wel eens eerder gezien, de pallet lounges. Deze lounge is geheel gemaakt van (gebruikte) pallets, dus wanneer je hier voor gaat, recycle je ook nog eens! De pallets kunnen op een bepaalde manier aan elkaar vast gemaakt worden zodat het stevig is om er op te zitten. Pallet meubels zijn sinds een paar jaar erg hip, en nu kan ook jij je eigen lounge maken in welke vorm je maar wilt! Gooi een paar kussens erop en je hebt je eigen gepersonaliseerde lounge.  

Lees ook:  Je keuken wrappen: de nieuwste trend
spouwmuurisolatie

Outside Chillhouse

Een mancave in je tuin? Dat kan. Tuinhuizen die gecreëerd zijn voor te chillen zie je steeds vaker. Je kunt dan een kant en klaar tuinhuis aanschaffen, of je maakt er zelf een, als je een beetje handig bent met een hamer dan. Natuurlijk is het wel een hele klus om deze te maken, je moet namelijk denken aan spouwmuurisolatie, een goed dak tegen regen en wind, fundering en ga zo maar door. Het is even puzzelen, maar daar krijg je wel heel veel voor terug! Als je eenmaal die spouwmuurisolatie en fundering geregeld hebt, ben je blij dat je het gedaan hebt, want je kunt gaan chillen als nooit tevoren!

spouwmuurisolatie

Hangstoel

Deze is niet helemaal zelf gemaakt, maar je zult hem wel zelf moeten ophangen! Je maakt de rest van je chillplekken in de tuin compleet door een hangstoel erbij te zetten. Deze hangstoelen geven je de ultieme ‘chillsensatie’ terwijl je geniet van het zonnetje. Het enige nadeel aan zo’n hangstoelen is dat ze een beetje duur in aanschaf zijn, maar wanneer je er eenmaal in zit besef je dat die prijs het zeker waard is! De hangstoelen worden meestal geleverd met kussens zodat je meteen er in kunt ploffen. Monteer de hangstoel in je chillhouse of naast te palletbank en het plaatje is helemaal compleet. Lees hier verder over waarom je een hangstoel moet hebben!

Lees ook:  De airco trends voor 2023

Vind een beautyprofessional 
bij jou in de buurt!

Recent

De invloed van TV en films op mannenkapsels

Vette locaties om een gala te houden per provincie

Welke galalocaties in Limburg zijn uniek?

Alles over trendy dreadlocks

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings