Desinfectiemethodes: welke trend werkt?

25 april 2022
418
desinfectiemethodes

Tijdens en ook na het coronavirus is de vraag naar desinfectiemiddelen enorm toegenomen. Mensen snakken opeens veel meer naar bacterievrije plekken en zijn bewust van wat bacteriële overgave kan doen. Daarom is de productie en de verkoop van desinfectiemiddelen ook met grote getallen gestegen. Bedrijven hebben aan hogere eisen moeten voldoen om klanten en/of bezoekers te mogen ontvangen. Dit wordt tegenwoordig door een heleboel bedrijven nog steeds geïmplementeerd in het bedrijf. De schoonmaak en de desinfectie van spullen is een belangrijk onderdeel geworden in ons leven. Ben je benieuwd naar desinfectiemethodes en elke trends hierbij horen? Lees dan vooral verder!

Desinfectiepaal

Na het coronavirus is de desinfectiepaal een ontzettende trend geworden. Voor wie niet precies wat de desinfectiepaal is, is de paal die normaliter voor aan een winkel of openbare ruimte tegenkomt. Dit is een handreiniging. Het voordeel van deze paal is dat je geen contact hoeft te maken met de paal. Bij sommige desinfectiemiddelen moet je nog steeds met je eigen handen aan het product komen, bij de desinfectiepaal hoeft dit niet. Deze paal werkt op sensor. Dus als je hand onder het desinfectiemiddel houdt, dan komt er vanzelf een kleine hoeveelheid desinfectiemiddel op je hand terecht.

Lees ook:  7 goede voornemens om een betere man te worden!

Desinfectiemethodes

Spuittoestellen

Spuittoestellen zijn ook een desinfectiemethodes die vaak bij bedrijven gebruikt wordt. Door middel van deze spuittoestellen is het makkelijker om grote ruimtes in een kortere tijd te desinfecteren. Door middel van het toestel wordt desinfecteren en ontgeuren een stuk makkelijker. Deze spuittoestellen zijn ideaal voor in bijvoorbeeld openbaarvervoer zoals treinen, vliegtuigen en bussen. Daarbij is het waardevol om de stoelen bij stadions schoon te maken en andere sportfaciliteiten zoals apparaten in sportscholen. In de horeca zouden deze spuittoestellen het personeel ook een heleboel tijd bespaard kunnen worden. Spuittoestellen komen in verschillende maten en kracht.

Zeep

Zeep is natuurlijk een van de meest voor de hand liggen de desinfectiemiddelen, maar het is en blijft natuurlijk hoog op onze lijst staan. Zeep is onze favoriete manier om onze handen en lichaam schoon te maken. Zeep zorgt ervoor dat we lekker ruiken en ook nog eens schoon zijn. Let wel op dat het gebruik van te veel zeep kan zorgen voor uitdroging van de huid. Zorg er dus voor dat je wel zeep gebruikt, maar wel met de goede hoeveelheden. Het breken van je huid of juist de uitdroging hiervan zit je niet op te wachten. Voor dit probleem bestaan wel producten op de markt. Deze zeepjes zorgen ervoor dat je handen niet aangetast worden door de geurstoffen in de zeep. In veel gevallen zijn de zepen dan parfumvrij. Let hier dus goed op wanneer je op zoek bent naar een zeep waarvan jij weet dat je hem vaak gaat gebruiken.

Lees ook:  De 7 stijlvolste meubels voor de moderne man

Vind een beautyprofessional 
bij jou in de buurt!

Recent

De invloed van TV en films op mannenkapsels

Vette locaties om een gala te houden per provincie

Welke galalocaties in Limburg zijn uniek?

Alles over trendy dreadlocks

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings