De meest mannelijke auto’s van 2023

18 januari 2023
668
mannelijke auto's

Vandaag de dag verandert de definitie van mannelijkheid constant. Eén ding is wel altijd gebleven en dat is dat de meeste mannen houden van sneller, stoere wagens. Mannen hebben nu een maal veel liefde voor auto's Veel mensen denken dat een mannelijke auto gaat om de enorme prijs die eraan vast hangt en een krachtige motor, echter gaat het om veel meer dan dat. In dit artikel nemen we een kijkje naar populaire mannelijke auto’s die niet vallen onder de categorie hypercars. Sommige kun je zelfs als auto leasen mocht je niet de investering willen doen om hem te kopen.

Porsche 911

Wij als man zijnde, kunnen dit staaltje Duits ingenieurswerk niet uitsluiten van onze lijst meest mannelijke auto’s. Ook al is deze wagen een van de duurdere in deze lijst, sluit dit niet uit dat het een prachtige verschijning blijft. Het is een model dat sinds dat ze voor het op de markt verschenen, altijd performance over de rest hebben gezet. Zo zijn er verschillende modellen waaronder de turbo variant en binnenkort ook de turbo S. Door het steeds verbeteren van deze autoseries blijft het iedere generatie nieuwe hoogtes bereiken.

Lees ook:  Dit is de sport trend van 2023

Cadillac CTS-V

In Nederland rijden niet veel mensen een Cadillac, echter is het in Amerika een van de meest verkochte auto’s onder mannen. Ze staan bekend om hun luxe wagens met veel bagageruimte, maar de CTS-V is dit en nog veel meer. Zo heeft de CTS-V een 640 pk V8-motor en rijdt hij gemakkelijk in 4 seconden naar 0 naar 100 km/h. Hij ziet er meer zakelijk dan sportief uit, maar dat laat de performance op dit beest niet merken. Het is een mannelijke sportwagen die ongeacht zijn zakelijke uiterlijk, veel brullende sportwagens eruit rijdt.

Mini Cooper S

Deze kleine, sportieve auto is zeker eentje die niet mag ontbreken op onze lijst. Het is misschien niet de eerste auto waar je aan denkt als je het hebt over een mannelijke auto, maar niets is minder waar. Het is een compacte auto met heel wat pk’s onder de motorkap. Het is in de laatste jaren een auto geweest die steeds populairder is geworden, waarschijnlijk omdat de auto voordelig te rijden is door te private leasen. In tegenstelling tot andere auto’s in deze lijst, kom je deze geregeld tegen. Het is dus niet per se een unieke auto, maar dat maakt hem niet minder mannelijk.

Lees ook:  Welke veranda trends passen het beste bij uw tuin?

Ford Mustang

De Ford Mustang, een auto die al jarenlang uitgeroepen wordt tot dé mannelijkste auto. De auto is gebouwd voor één ding, en dat is kracht. Het is een monster als het aankomt op performance en iedere man zou er graag een willen rijden. De V8-motor zorgt ervoor dat je het gevoel hebt alsof je in een hypercar rondrijdt, maar dat voor een fractie van de prijs. Naast de originele Ford Mustang, hebben ze verschillende modellen uitgebracht in de afgelopen jaren waaronder de Mach-E. Het is een volledig elektrische SUV onder het mom van een sportwagen. Zoals Ford Mustang beloofd, de performance van dit beest liegt er niet op, ook al is hij volledig elektrisch.

Nissan GT-R

De Nissan GT-R, ook wel bekend als de Skyline, is wellicht een van de meest bekende auto’s ter wereld. De Nissan GT-R R35 was de allereerste in de series die niet de bijnaam Skyline had, maar dat weerhield de auto niet om een thuis te maken in het hart van iedere autoliefhebber. De R35 heeft een V6-motor onder de kap liggen, maar dat betekent niet dat hij de meeste muscle cars achter zich laat. Veel mannen vinden deze auto ontzettend interessant, niet alleen omdat het een typische sportwagen is met een mannelijk uiterlijk, maar ook omdat er veel aan te doen is. Als de GT-R uit de fabriek komt, is hij ontzettend krachtig. Alleen is het mogelijk om deze auto nog iets beter te maken door hem te tunen. Hierdoor wordt de GT-R vaak in vergelijking getrokken met de Ford Mustang omdat het de meest mannelijke wagens zijn.

Lees ook:  Praktische voordelen van een golftas van hoge kwaliteit

Een blog over de meest mannelijke auto’s is eentje waar menig autoliefhebber veel leesplezier aan heeft. De vraag blijft wel natuurlijk: als je mocht kiezen, welk van deze mannelijke wagens zou jij nemen?

Wil jij weten wat de meest mannelijke beroepen zijn? Je leest het hier op Trendheads!

Vind een beautyprofessional 
bij jou in de buurt!

Recent

De invloed van TV en films op mannenkapsels

Vette locaties om een gala te houden per provincie

Welke galalocaties in Limburg zijn uniek?

Alles over trendy dreadlocks

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings