Dit zijn de 3 uniekste beroepen ter wereld

16 augustus 2022
272
Jobcoaching

Iedereen moet werken voor te overleven, dat is helaas de harde waarheid. Het CBS onderscheidt wel bijna 440 beroepen die ondergebracht zijn in beroepsklassen. Dat houdt in dat er dus veel keus is in beroepen, al zijn er een paar beroepen die dan wel vat vaker voorkomen. Zo heb je bijvoorbeeld veel mensen die op kantoor werken, veel supermarktmedewerkers, mensen die aan jobcoaching doen en ga zo maar door. Al is jobcoaching een erg interessant beroep, er bestaan nóg uniekere beroepen in de wereld en deze zal je hoogstwaarschijnlijk nog niet tegen gekomen zijn. In deze vertellen wij je over de 3van de uniekste beroepen ter wereld.

Hondenfluisteraar

Ooit al eens je hond willen begrijpen waarom hij doet wat hij doet? Er zijn mensen die dit kunnen en ook daadwerkelijk als beroep doen! Hondenfluisteraars kunnen honden begrijpen door hun gedrag te observeren. Een hondenfluisteraar gaat dan niet blaffen tegen de hond om met hem een conversatie te voeren, maar kijkt naar de lichaamstaal van de hond, wat hij doet en hoe het baasje zich gedraagt. Als een hond dus gedragsproblemen heeft, kan een hondenfluisteraar helpen.

Lees ook:  Ken je Dan Bilzerian?
Jobcoaching

Professioneel hacker

Als je veel verstand hebt van computers en een beetje spanning wilt hebben in je baan, is professioneel hacker misschien wel iets voor jou. Met de kennis die sommige mensen hebben over computerprogramma’s en netwerken kunnen ze op een illegale manier een netwerk van een ander bedrijf bijvoorbeeld indringen. Een hacker hoeft daarentegen niet altijd een ander te hacken, hij kan ook zijn opdrachtgever helpen met het beschermen van zijn eigen netwerken en systemen.

Panda-nanny

Het beroep babysitter komt vrij vaak voor, het is ook best een leuk beroep, maar dat ligt ook een beetje aan het kind natuurlijk. Bij het beroep panda-nanny is je babysitkindje wel een klein beetje anders dan andere kinderen. Als panda-nanny is het namelijk de bedoeling dat je op een panda gaat letten. Dan moet je de panda knuffelen, ermee spelen, eten geven en eigenlijk alles wat je met een kind ook zou doen. Als de panda zich geliefd voelt, doe je je werk goed, en kan je zo’n €30.000 per jaar verdienen.

Jobcoaching

Heb jij een beroep hiertussen zien staan wat wel bij jou zou kunnen passen? Liever met panda’s spelen of tegen honden kunnen praten? Het kan allemaal. Je zou het natuurlijk ook gewoon lekker kunnen houden bij een jobcoaching baan of gewoon op kantoor werken. Elk beroep is uniek, net zoals de persoon die het beroep uitvoert!

Lees ook:  Nieuwe trend; tandpasta tabletten voor een beter milieu

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

Styling tips voor mannen voor iedere gelegenheid

Abonnementen: De toekomst van consumentengedrag

Deze nieuwe sporttrends van 2023 moet je zien!

Alles over de kunst van Shibari

© Trendheads - 2023
Made with
Web Wings