Taper Fade Krullen – Inspiratiegids

17 juli 2023
772
Taper fade krullen

Ben je klaar om een vleugje durf aan je look toe te voegen? Maak je klaar om de meeslepende wereld van taper fade krullen te verkennen. We zijn hier om je te inspireren en je te helpen de keuze te maken die je individualiteit benadrukt.

Wat betekent taper fade?

Taper fade is meer dan een kapsel, het is een stijlstatement. Een zachte overgang van lang naar kort haar aan de zijkanten en achterkant van je hoofd, die een unieke, scherpe en toch vloeiende uitstraling geeft. Het is een uitdrukking van persoonlijkheid, een kapsel dat lef en stijl combineert. Dit is een erg populair kapsel bij jonge mannen met krullend haar.

@davidclipperhands ASMR HAIRCUT - LOW TAPER / CURLY HAIR #hairstyle #curlyhair #curly #asmr #asmrbarber #fyp #foryou #satisfying #art #taperfade ♬ original sound - davidclipperhands

Wat betekent taper?

Een taper gaat over het creëren van een geleidelijke overgang in haarlengte, maar zonder helemaal tot de huid te gaan. In tegenstelling tot de fade, wordt het haar rond de oren en de nek bij de taper iets korter geknipt. Beide stijlen hebben hun unieke charme.

Lees ook:  De laatste trends in de nieuwbouw

Wat is een taper fade kapper?

Een taper fade kapper is de meester van het vak. Ze begrijpen dat elke knipbeweging een wereld van verschil maakt. Deze professionals weten hoe ze de perfecte overgangen moeten creëren, rekening houdend met de natuurlijke groei en textuur van je haar. Ze brengen een visie tot leven, met respect voor jouw stijl.

Welke fades zijn er?

Er zijn vele variëteiten van fades om te verkennen en elke fade kan je persoonlijkheid op een andere manier versterken. Kies uit de low fade, mid fade, high fade en de skin (of bald) fade. Het gaat erom de stijl te vinden die het beste bij jou past en die je unieke karakter weerspiegelt.

Een Low taper fade

De low taper fade is een subtiele, maar stijlvolle keuze. Het begint laag, dicht bij de oren en nek, en vervaagt geleidelijk naar boven. Het is een uitstekende keuze voor een meer ingetogen, professionele look.

@075barber Trust me bro #melbournebarber #fyp #viral low taper low taper fade #lowtaper #lowtaperfade #curlyhair ♬ original sound - xxtristanxo

Een mid taper fade

Een mid taper fade is een geweldige keuze voor de moderne man. Het begint halverwege de zijkanten en achterkant van het hoofd en vervaagt tot aan de huid. Het kan subtiel of dramatisch zijn, afhankelijk van jouw voorkeur. Het is de perfecte combinatie van ingetogen stijl en gedurfdheid.

@edrynazrin Ramai yang request untuk curly hair. Low taper fade for this boy Helmi. #fyp #barber #fypシ ♬ L$d - Luclover

High taper fade

De high taper fade is voor de echte durfallen. Het begint hoog op het hoofd en zorgt voor een dramatische en opvallende look. Deze stijl is geweldig om een statement te maken en je persoonlijkheid te tonen.

@officialmartyblendz High taper madness 🤯 #fyp #hairstyle #haircut #tranformation #taperfade #martyblendz ♬ INDUSTRY BABY - Lil Nas X & Jack Harlow

Lees ook: Halflang haar bij peuters

Lees ook:  4x trends voor een themafeest

Recent

Hoe je als man geld kunt besparen, 3 tips!

Thuiswerken met kinderen? Deze tips kan je goed gebruiken!

Mannen en hun liefde voor auto’s

Waarom beginnen er mensen met roken?

© Trendheads - 2024
Made with
Web Wings