Zo maak je met een hoodie een stijlvolle outfit!

25 april 2023
359
stijlvolle outfit hoodie

Een stijlvolle outfit maken met een hoodie. Waarom zou iemand dit überhaupt willen? Nou, het antwoord is simpel; hoodies zijn echt heel comfortabel en vormen het antwoord op twijfelachtige weersomstandigheden. Wordt het koud, of toch wat warmer? Pak een hoodie uit de kast en je bent altijd bewapend tegen vele weersomstandigheden. Natuurlijk is dit niet de enige reden om een hoodie te dragen. Hoodies zijn cool. Ze zijn jong en hip. Soms worden ze wel eens geassocieerd met misdaad, aangezien je er zo lekker, vrijwel onherkenbaar, in weg kunt kruipen. Maar ook dat gegeven maakt de hoodie enorm populair binnen de jeugdcultuur en young urban cultuur. Alleen, hoe draag je 'm nu eigenlijk stijlvol?

Hoe maak je de hoodie stijlvol?

Natuurlijk kun je een hoodie stijlvol dragen. Hoodies bestaan niet per definitie uit sweatshirt-stof, ze zijn ook in katoen of katoen-melange verkrijgbaar. Iets wat kan zorgen voor een wat zachtere stof, of juist stuggere hoodie. Neem het fashionlabel jacob cohen, zij weten op weergaloze wijze de hoodie te integreren in een casual, Italian outfit, waarbij iedere man ineens jeugdig, sportief en actueel gekleed is. Door de hoodie rank op het lijf te kopen, waarbij hij mooi aansluit bij je figuur en waarbij je 'm combineert met een casual Bermuda broek, of stijlvolle jeans, oogt de hoodie sportief en stoer, maar vooral ook stijlvol.

Lees ook:  Trends voor ouderen

Stijlvolle kleding combineren met de hoodie

Het komt erop neer dat een hoodie heel goed kan, mits je 'm combineert met een stijlvolle broek. Zo krijg je de gewenste look en sportieve vibe, zonder dat het te streetwear-achtig wordt. Andere kledingstukken, maar ook schoenen en mode accessoires, zorgen ervoor dat de hoodie zijn stoere uitstraling blijft houden, zonder dat je als drager een al te ruige uitstraling krijgt.

Tips voor waanzinnige hoodie combinaties

  • Draag de hoodie eens op een slim fit ruitjes pantalon, met daaronder mooie, hoge sportschoenen.
  • Combineer de hoodie met een slim fit chino broek, hieronder kun je loafers dragen, of natuurlijk een sportschoen.
  • Voor een zomerse combinatie is een slim fit bermuda geweldig en een hoodie met korte mouwen
  • Wil jij jouw hoodie combineren met een mooi colbert? Ook geen enkel probleem, koop een casual getailleerd colbert jasje, plain of met ruitjes bijvoorbeeld, hier kun je de hoodie super goed mee combineren. Lederen loafers maken de look af.
  • Ook waanzinnig; koop een hoodie van een dunne, fijne zomerse katoen stof en draag de hoodie in je comfort model chino, maak de look af met een lederen riem.
  • Wil je een zomerse, stijlvolle look? Draag jouw witte hoodie op een okerkleurige bermuda, of chino.
Lees ook:  Sollicitatie kleding voor succes

Je ziet, met een hoodie kun je alle kanten uit, óók (of juist) op voor een stijlvolle outfit. Hoodies zijn echt super hot en geven een man al snel een extra spark. Hoodies zijn perfect om voor een casual chic-look, bekijk hier de complete stijlgids.

Klaar om binnen 1 minuut je nieuwe stijl te ontdekken?

Recent

4 outfit tips om stijlvol naar kantoor te gaan

De beste wijn voor bij een kaasfondue avond

Waarom wordt eilandhoppen steeds populairder?

Het kiezen van het juiste horloge

© Trendheads - 2023
Made with
Web Wings